Κατέληξε ο 19χρονος που είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιά του – Δώρισε τα όργανά του η οικογένειά του

    Ημερομηνία:

    Έχασε την μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 19χρονος που πριν από τρεις εβδομάδες είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς του συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων.

    Ο 19χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χατζηκώστα και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, τις τελευταίες ημέρες είχε διακομισθεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων χωρίς όμως στο διάστημα αυτό να παρουσιάσει κανένα σημάδι βελτίωσης.

    Μία ομάδα γιατρών έφτασε από το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και προχώρησε στη λήψη του ήπατος, ενώ η ομάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο έκανε την λήψη των νεφρών.

    Ήπαρ και νεφροί ταξιδεύουν στην Αθήνα, όπου βρέθηκαν συμβατοί ασθενείς για να πάρουν τα δώρα ζωής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Είχε σχέση για 9 χρόνια με… ένα αεροπλάνο, αλλά τελικά χώρισαν

    Τέλος στη σχέση της με… ένα αεροπλάνο έδωσε μια...

    Σεξουαλική ζωή: Τι δυσαρεστεί το 50% των γυναικών

    Πρόσφατη έρευνα σχετικά με την σεξουαλική ζωή των γυναικών,...

    Τι σκέφτεται ένας άνθρωπος λίγα δευτερόλεπτα πριν πεθάνει;

    Τι σκέφτονται άραγε οι άνθρωποι, λίγο πριν φύγουν από...

    Χαράλαμπος Μπονάνος: Στην Αθήνα για τα έργα αποκατάστασης από τις φωτιές

    εγραψε ο Χαράλαμπος Μπονάνος: Υπογραφή στο υπουργείο Περιβάλλοντος για την...