Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας

    Ημερομηνία:

    Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να επισημοποιήσει τη σχέση τους, αφού δεν νιώθει ότι της λείπει κάτι, ενώ ανέφερε πως μέχρι σήμερα δεν έχουν περάσει κάποια κρίση.

    Φλίγκος

    Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! για το αν έχει σκεφτεί να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Είμαι καλά. Δεν μου λείπει κάτι».

    Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχουν περάσει κρίση στη σχέση τους, ενώ απαντώντας στο πώς κρατάνε τον έρωτά τους ζωντανό ανέφερε: «Νομίζω ότι οι ζωές μας δεν είναι μονότονες. Δεν έχουν ρουτίνα. Περισσότερο νιώθω να μου λείπει ο Γιάννης, παρά ότι πρέπει να κάνω κάτι για να μη βαλτώσει η σχέση μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γερμανός εκπαιδευτής ιππασίας παρενοχλούσε ανήλικες μαθήτριες του

    Στη φυλακή οδηγείται εκπαιδευτής ιππασίας που καταγγέλθηκε από ανήλικες...

    Αψογη η συνεργασία Φωτήλα – Φαρμάκη

    Εγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας: Για άλλη μια...

    Λατινοπούλου: Καταθέτει αγωγή κατά της Εθνικής Πινακοθήκης

    Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στο Instagram πως...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Έμαθε πως ο πατέρας του σκοτώθηκε μόλις βγήκε από τις Πανελλαδικές

    Μια ανθρώπινη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής, σε...