Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι μαγευτικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Μπαλί

    Ημερομηνία:

    Ένα ταξίδι στην Ινδονησία αποφάσισαν να κάνουν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στον εξωτικό αυτό προορισμό ενώ οι φωτογραφίες που μοιράζεται στα social media πραγματικά εντυπωσιάζουν.

    Πιο αναλυτικά, οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται από χθες στο Μπαλί απολαμβάνοντας κάθε στιγμή και κάθε ομορφιά αυτού του τόπου. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έχουν μέχρι στιγμής μοιραστεί, αποτυπώνουν στο έπακρον την εξωτική ατμόσφαιρα του Μπαλί ενώ ακόμη και το φαγητό που καταναλώνουν, μοιάζει εξωπραγματικό.

    Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δε μπορούν να κρύψουν τον έρωτα αλλά ούτε και τη χαρά τους. Στα τιρκουάζ νερά της Ινδονησίας, οι δύο ηθοποιοί περνάνε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ξεκούρασης, παίρνοντας δυνάμεις για τη νέα σεζόν που έρχεται.

    Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης | Οι μαγευτικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Μπαλί

     

    Κατερίνα Γερονικολού

     

    Κατερίνα Γερονικολού

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Εχει χαθεί κορίτσι

    Συναγερμός στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση 16χρονης. Πρόκειται...

    Σερβία: «Θέλουμε εκλογές!» – Περίπου 140.000 κόσμος διαδήλωσε στο κέντρο του Βελιγραδίου

    Περίπου 140.000 διαδηλωτές, σύμφωνα με ανεξάρτητο οργανισμό, διαδήλωσαν χθες Σάββατο...

    ΤΥΧΕΡΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ: Ο Δήμος διέγραψε 218.000 κλήσεις! ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ

    Σε μια μάλλον υποτονική συνεδρίαση, με εμφανή την απουσία...