Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Πανόπουλο: «Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε στη Ναταλία Γερμανού»

    Ημερομηνία:

    Τις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου για τη Ναταλία Γερμανού, σχολίασαν στη σημερινή (17/2) εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, με τα όσα είπε ο συνάδελφός της και τόνισε πως ήταν απαράδεκτα.

    Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι: «Για μένα ήταν απαράδεκτο αυτό που είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος για τη Ναταλία. Δεν το περίμενα καθόλου από τον Δημήτρη, γιατί τον έχω για κύριο με «Κ» κεφαλαίο, να κάνει κάτι τέτοιο για μία πρώην συνεργάτιδά του!».

    «Ωραία απάντησε και η Ναταλία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παρουσιαστής που να μην έχει κακές στιγμές. Θα μιλήσω για τις δικές μου που τις έχετε δει και δημόσια και έχω ζητήσει και συγγνώμη. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και τα έχουμε χιλιομετανιώσει και έχουμε και όμορφες στιγμές», πρόσθεσε.

    Ακόμα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως: «Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο Δημήτρης, δεν έπρεπε να το είχε κάνει. Νομίζω ότι ουσιαστικά την ευκαιρία για να βγει τηλεοπτικά και να τον γνωρίσει το κοινό του την έδωσε η Ναταλία, αν και κανένας δεν κάνει δώρα σε κανέναν. Για να τον κρατήσει, σημαίνει ότι είναι άξιος και πολύ καλά έκανε! Αλλά δεν υπάρχει λόγος έπειτα από τρία χρόνια ένας κύριος να βγει και να φωτογραφήσει έτσι μία παρουσιάστρια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Real estate: Οι πιο ακριβές αγοραπωλησίες ακινήτων στην Ελλάδα

    Σημαντικές συναλλαγές στον τομέα της ακίνητης περιουσίας σε ολόκληρη...

    Η άγρια ζωή δεν είναι ζωολογικός κήπος – Λύκοι, αγριογούρουνα, τσακάλια και οχιές κατεβαίνουν σε πόλεις και χωριά

    Στη φρικιαστική σκηνή της ταινίας «The Revenant», η θηριώδης αρκούδα επιτίθεται...

    Αλκοόλ – Νοθεία: Ποια ποτά νοθεύονται περισσότερο – Πώς θα το καταλάβετε

    Για την αυξημένη νοθεία που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, κυρίως μετά την ανατίμηση...

    ΑΧΑΪΑ: Παραλία με κρυστάλλινα νερά (φωτο+video)

    Ο νομός Αχαΐας έχει να φημίζεται για τις υπέροχες...