Κατερίνα Καινούργιου για Παναγιώτη Κουτσουμπή: Ο πατέρας μου δεν τον έχει γνωρίσει, υπάρχει περίπτωση να τον προσβάλλει και κρατάω απόσταση

Ημερομηνία:

Την επιλογή της να μην γνωρίσει μέχρι στιγμής τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή με τον πατέρα της, τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, εξηγώντας πως θέλει να προστατέψει τις σχέσεις τους, δεδομένου του ιδιαίτερου χαρακτήρα του πατέρα της. Η παρουσιάστρια δημιουργεί ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική – οικογενειακή της ζωή και έτσι, παρά το γεγονός ότι θα παντρευτεί με τον σύντροφό της, δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια επαφή ανάμεσα στους δύο άντρες.

Η Κατερίνα Καινούργιου, παραδέχτηκε ότι ο πατέρας της δεν έχει γνωρίσει ποτέ κανέναν σύντροφό της, ενώ η μητέρα της έχει συναντηθεί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και μάλιστα έχουν πολύ καλές σχέσεις. Μιλώντας στο podcast του κολλητού της φίλου, Ανέστη Ευαγγελόπουλου στο YouTube, δήλωσε ότι προστατεύει τον σύντροφό της, καθώς ένα σχόλιο του πατέρα της, ενδέχεται να τον φέρει σε δύσκολη θέση.

«Φαντάζομαι, πως χαίρονται οι γονείς μου που παντρεύομαι. Ο πατέρας μου είναι λίγο δύσκολος άνθρωπος, είναι ένας άνθρωπος που δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένος. Και επειδή έχει περάσει και αρκετές δυσκολίες στη ζωή του, σέβομαι τη δύσκολη προσωπικότητά του. Σκέψου, ότι δεν έχει γνωρίσει τον Παναγιώτη, γενικώς δεν έχει γνωρίσει συντρόφους μου. Πάντα κάτι του φταίει. Είναι ο μπαμπάς μου και επειδή υπάρχει περίπτωση να προσβάλλει τον Παναγιώτη ή να τον κάνει να νιώσει άβολα ή να μην είναι όσο γλυκός θα ήθελα, προτιμώ να υπάρχει μια απόσταση. Να πηγαίνω να βλέπω εγώ τους γονείς μου. Η μητέρα μου έχει πολύ καλή σχέση με τον Παναγιώτη. Επικοινωνώ με τον μπαμπά μου, αλλά η σχέση είναι πιο αποστασιοποιημένη», είπε η παρουσιάστρια.

Γνωρίζουμε την Κατερίνα πίσω από την Καινούργιου, φήμες & αλήθειες | Anestea Τhe Podcast #1

 

Σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως στηρίζει οικονομικά όλη την οικογένειά της. Η μητέρα της είναι ευγνώμων για τη βοήθεια που τους προσφέρει, ο πατέρας της από την άλλη πλευρά τη θεωρεί δεδομένη, όπως είπε: «Συνειδητά βοηθάω τους γονείς μου, τον αδερφό μου. Είναι βάρος και καλό και κακό. Να είμαι καλά, να εργάζομαι γιατί πρέπει να καλύψω τα πάντα οικονομικά για τη μητέρα μου, τα πάντα οικονομικά για τον πατέρα μου. Ξέρεις οι γονείς μου πέρασαν μια πολύ δύσκολη φάση, έχασαν τα πάντα. Αναγκάστηκα να μπω σε διαδικασία να σώσω σπίτι από πλειστηριασμό για να έχουν κάπου να μείνουν. Να τους βοηθήσω να βγάλουν τις συντάξεις τους, να βοηθήσω τον αδελφό μου. Κάποιοι γονείς το θεωρούν δεδομένο. Η μητέρα μου, ξέρω, ότι είναι πολύ ευγνώμων, ο πατέρας μου θεωρεί δεδομένα κάποια πράγματα. Είμαστε οι γονείς σου, όπως ήμασταν δίπλα σου και εσύ θα μας στηρίξεις στα δύσκολα. Τους είμαι ευγνώμων για αυτό που είμαι τώρα, όμως πρέπει σε κάποια φάση της ζωής μας να κάνουμε στην άκρη και τους γονείς και τα αδέλφια και να κοιτάς τον εαυτό σου. Καλή η δουλειά, να καλύπτω τους γονείς μου, τα δάνεια, τα σπίτια αλλά πρέπει να κοιτάξω και εμένα».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Αντιδράσεις στη Ρήγα Φεραίου για τα έργα ανάπλασης – Καφέ και φαγητό δίπλα στα κομπρεσέρ

Αυξημένη είναι η αναστάτωση στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου...

Πάτρα: 24ωρη απεργία στις 25 Νοεμβρίου αποφάσισε το Εργατικό Κέντρο

Την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2026...

Τρεις συλλήψεις για το δυστύχημα στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους

Σε τρεις νέες συλλήψεις προχώρησαν σήμερα οι Αρχές στο...

Πάτρα: Οι εκδηλώσεις στο Πολύεδρο την ερχόμενη εβδομάδα

Πρόγραμμα Εβδομάδας 12 – 18 Οκτωβρίου Δευτέρα 12 Παρουσίαση βιβλίου του...