Κατερίνα Καινούργιου σε Παλαιοχριστινό: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχεις αφήσει το παιδί στην τύχη του Θεού»

    Ημερομηνία:

    Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο αυτοαποκαλούμενος Παλαιοχριστιανός βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα μιλώντας για την εξαφάνιση του γιου του αλλά και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την οικογένειά του και τις συνθήκες διαβίωσης στο λαγούμι της Κορινθίας.

    «Οφείλω να σε ρωτήσω αν είναι καλά το παιδί σου. Μιλάμε για τον γιο του ο οποίος υποτίθεται αγνοείται. Επειδή ευφυής είμαι εγώ, ευφυής είναι και οι τηλεθεατές, φαίνεσαι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχεις αφήσει το παιδί στην τύχη του Θεού και δεν ξέρεις που είναι. Καταλαβαίνεις πώς το λέω…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην αρχή της κουβέντας τους.

    «Όταν έγινε όλη αυτή η διαδικασία η νομική με τα κανάλια αρκετός κόσμος με πήρε τηλέφωνο που ήθελε να προσφέρει βοήθεια. Απλοί άνθρωποι που ευαισθητοποιήθηκαν και πρόσφερε ο καθένας, άλλος το σπίτι του, άλλος δουλειά και άλλος χρήματα και κατάλυμα για τη μάνα. Ας το πούμε ότι το έχει αναλάβει ο λαός όλο το θέμα», σχολίασε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο «Παλαιοχριστινός» από την Κορινθία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βασίλης Δανιήλ

    Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρο το ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα, η είδηση...

    Αιγιάλεια: Ο Νίκος Καραΐσκος αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες Πολιτικής Προστασίας

    Ο  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Νίκος Καραΐσκος αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες...

    Θλίψη για τον 25χρονο Αλέξη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο: Πώς έγινε το δυστύχημα

    Το ξημέρωμα της Τρίτης (3/3) στην άσφαλτο της λεωφόρου Ποσειδώνος γράφτηκε...

    Εγκληματική οργάνωση και στο Εφετείο η Χρυσή Αυγή, ένοχοι και οι 42 κατηγορούμενοι

    Ένοχοι όπως και πρωτόδικα κρίθηκαν σήμερα από το Πενταμελές...