Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων μέσα στον επόμενο μήνα – Τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου»

Ημερομηνία:

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει την επιθυμία της – είτε μέσα από συνεντεύξεις της είτε μέσα από την εκπομπή της – ότι θέλει να γίνει μητέρα.

PHILOXENIA

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει και εκείνη μια μέρα να αποκτήσει οικογένεια.

Στη σημερινή εκπομπή με αφορμή την Ανθή Σαλαγκούδη που θα πήγαινε καλεσμένη, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι σκέφτεται μέσα στον επόμενο μήνα να προχωρήσει και εκείνη σε κατάψυξη ωαρίων, όπως και η δημοσιογράφος.

«Θα υποδεχτούμε σε λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για μια διαδικασία που έχει υποβληθεί, στην οποία σκέφτομαι και εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα.

Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων και για γυναίκες που έχουν περάσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιον σύντροφο, δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια, οπότε θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω και εγώ πολλές απορίες» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα» αποκάλυψε η παρουσιάστρια στη συνέχεια της εκπομπής.

«Εμένα ο προβληματισμός μου για να το κάνω, επειδή και ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη, έχω περάσει δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να πέσω κι άλλο και να είμαι πεσμένη και στην εκπομπή» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» εξομολογήθηκε εμφανώς συγκινημένη: «Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω πο ρε γαμ@@@ μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Άφησαν τον οδηγό να πεθάνει και συνέχισαν για την κορυφή – Η σοκαριστική απόφαση ορειβατών στα 8.200 μέτρα

Ένα περιστατικό που εξακολουθεί να προκαλεί έντονες συζητήσεις στον...

Σήμα κινδύνου στην Ευρώπη – «Σιωπηρή επιστράτευση» 300.000 Ρώσων, φόβος για επίθεση σε χώρες του ΝΑΤΟ

Έντονη ανησυχία προκαλούν στην Ευρώπη οι εκτιμήσεις για πιθανή κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά...

Πάτρα: Το δράμα του Πατρινού πατέρα και οι καταγγελίες για “τερτίπια” της πρώης συζύγου!

Πατρινός διαζευγμένος με δικαστική απόφαση που επιβάλει στην πρώην...

Mάζεψε  στην προβλήτα καμιά δεκαριά υποτακτικούς και τους ανακοίνωσε ότι  φιλοδοξεί να  γίνει υποψήφιος Δήμαρχος Πατρεων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b8%ce%ac%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b1/