Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»

    Ημερομηνία:

    Στην επίθεση που έχει αρχίσει να δέχεται από χθες λόγω της στήριξης που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να αναφερθεί η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή της.

    «Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη εφόσον είναι ο σύντροφος του θύματος. Και σκέψου – γιατί προφανώς και εγώ έχω δικά μου προβλήματα – δε ξέρεις τι μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και τι περνάει σπίτι του και μπορεί να είναι και πολύ πιο σοβαρά, να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση. Και λέω, “Χριστέ μου, τι γίνεται. Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ και παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου;” επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος» είπε φανερά φορτισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

    «Επειδή είμαι αρκετά ευαίσθητη, χθες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Δημήτρη και μετά δέχτηκα όλη αυτή την επίθεση» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπώντας σε κλάματα.

    Λίγο μετά, η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια κατέληξε λέγοντας: «Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό. Δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες, να κατηγορήσουν αυτούς και να αλλάξει όλο το πλαίσιο»

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετρό Αθήνας: 30.000 επιβάτες το πρώτο βράδυ 24ωρης λειτουργίας

    Είκοσι έξι επιπλέον δρομολόγια, που ισοδυναμούν με 25.000-30.000 επιβάτες...

    Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες διάρρηξης σε οικία με λεία 242.000 ευρώ

    Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 38 ετών, που είχαν...

    ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ: Αποχαιρετούμε τον Νίκο Φουντόπουλο

    Με βαθειά κατάνυξη και πίστη στον Κύριο της ζωής...

    ΠΑΤΡΑ: Τι έκανε η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου όταν είδε πάνω από το κεφάλι της το φίδι του Κ. Φλαμή; ΒΙΝΤΕΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b9-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d/