Κατερίνα Πολυχρονοπούλου: Προσφορά δεκαετιών στη ΝΔ – Η γυναίκα με τους μακροχρόνιους αγώνες

    Ημερομηνία:

    Η Κατερίνα Πολυχρονοπούλου συνεχίζει να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή προσφοράς, περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, με αγώνες υπέρ της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκινώντας από εκείνα τα δύσκολα οργανωτικά πριν 44 χρόνια, με μια αδιάλειπτη προσφορά σε πολλά μετερίζια αγώνων, μέσα από την Μ.Α.ΚΙ και την Ο.Ν.ΝΕ.Δ δεν σταμάτησε ποτέ .

    Τώρα και πάλι είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέσα από τις τάξεις τις ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας , ως υποψήφια Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Κέντρου Πόλεως Πάτρας, στο πλευρό του υποψήφιου Προέδρου Μάκη Κατσιγιάννη.

    Μάλιστα σε ανάρτησή της η Κατερίνα Πολυχρονοπούλου σημειώνει:

    Φίλες και φίλοι συναγωνιστές!Με μεγάλη μου χαρά σας ενημερώνω ότι αποδέχτηκα το κάλεσμα του Μάκη Κατσιγιάννη υποψήφιου προέδρου Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Αχα’ί’ας,να θέσω επίσης τον εαυτόν μου στην υποψηφιότητα για πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης Κέντρου Πόλεως Πατρών,στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 23η Νοεμβρίου.Οι διαχρονικοί αγώνες μου,από τα μαθητικά χρόνια μαζί με τον Μάκη Κατσιγιάννη στην οργάνωση της Μ.Α.ΚΙ με καλούν να συνεχίσω δυναμικά για την ιστορική μας παράταξη,με όλους τους συναγωνιστές μου από τα χρόνια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ που συνεχίστηκαν με τόλμη κ’ ευθύτητα ανάμεσα στην κοινωνία μας όλα αυτά τα 44 συναπτά έτη προσφοράς!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξη σας που θα έχει ως αποτέλεσμα την ομαδικότητα για το καλύτερο αποτέλεσμα!!!

    Κατερίνα Πολυχρονοπούλου: Συνεχίζει για δεκαετίες την προσφορά της στη ΝΔ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η πορεία των αναρχικών για το Ιράν -φωτο

    Από τον Δυσήνιο Ιππο ανακοινώθηκε: Φωτογραφίες από το μπλοκ...

    Ο γιος του Τομ Χανκς ταξίδεψε με το ελληνικό του διαβατήριο στην Κολομβία και δεν μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ: Ελευθερώστε με

    Ο γιος του Τομ Χανκς λέει ότι εγκλωβίστηκε στην Κολομβία χωρίς έγκυρο διαβατήριο για να...

    Μυστικός γάμος για ζευγάρι ηθοποιών; Παντρεύτηκαν;

    Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ είναι παντρεμένοι, σύμφωνα με τον...

    Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή; Χωρίζει μετά από 25 χρόνια;

    Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά...