Κάθειρξη 19 ετών χωρίς αναστολή για τον Βαγγέλη Σταθόπουλο

    Ημερομηνία:

    Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε σε 19 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή τον Βαγγέλη Σταθόπουλο για ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και για κλοπή καταστήματος ΟΠΑΠ στον Χολαργό (η κατηγορία της ληστείας μετατράπηκε σε κλοπή).

    Χωρίς αναστολή και σε 16ετή κάθειρξη καταδικάστηκε και ο συγκατηγορούμενός του Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος, όμως καταζητείται.

    GLEARNET

    Στον τρίτο κατηγορούμενο Δ.Μ. επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα, επειδή έγινε δεκτό το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με τη δευτεροβάθμια απόφαση του δικαστηρίου Σταθόπουλος και Χατζηβασιλειάδης έκλεψαν το κατάστημα του ΟΠΑΠ. Ωστόσο, ο καταζητούμενος Χατζηβασιλειάδης έχει δημοσιοποιήσει κείμενο στο οποίο παραδέχεται μεν τη διάπραξη της ληστείας κατά την οποία αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος, αλλά υποστηρίζει ότι οι δύο συγκατηγορούμενοί του δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη ληστεία, ούτε με την «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...