Κάτι ψάχνει η Αστυνομία στη “νύχτα” της Πάτρας! Δεύτερο “ντου” τα ξημερώματα! Πόσοι προσήχθησαν στην “Ερμού”

    Ημερομηνία:

    Σε ακόμη μια επιχείρηση “σκούπα”, τη δεύτερη μέσα σε διάστημα δύο ημερών, προχώρησε ομάδα αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πατρών.

    Το βράδυ του Σαββάτου η Αστυνομία προχώρησε σε εξονυχιστικούς ελέγχους σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης και καταστήματα εστίασης, στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, με φόντο τα κυκλώματα της νύχτας.

    Μάλιστα ανάμεσα στους 11 προσαχθέντες υπήρχε και άτομο με ποινικό παρελθόν, αφού είχε καταδιακστεί για ληστεία – μαμούθ στην Αθήνα.

    Φλίγκος

    Από την επιχείρηση του Σαββάτου προσήχθησαν δύο άτομα στο Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών, τα στοιχεία των οποίων εξακριβώθηκαν και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψαν σε βάρος τους ενοχοποιητικά στοιχεία.

    Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι η αποτροπή νέων επεισοδίων σε καταστήματα μεταξύ ατόμων της νύχτας, όπως αυτά που έλαβαν χώρα πρόσφατα σε δύο επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια του ενός μάλιστα υπήρξε τραυματισμός άνδρα μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Ιράν παραδέχεται ότι η πυρηνική εγκατάσταση της Νατάνζ υπέστη ζημιές από την επίθεση του Ισραήλ

    Η πυρηνική εγκατάσταση της Νατάνζ στο Ιράν υπέστη ζημιές από την...

    Τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης: Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ εξετάζει το κτίριο

    Νέο τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, έγινε το μεσημέρι της...

    Για την αναγέννηση της Αχαΐας  

    Του Θέμη Μπάκα   Σε μια εποχή που οι κοινωνίες διψούν...

    Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα τα «μαϊμού» προϊόντα – Η έρευνα του EUIPO

    Τα παραποιημένα κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά προκαλούν σημαντικές οικονομικές...