Κάτια Δανδουλάκη: Όταν ο Ζιλ Ντασέν τής έβγαλε το σουτιέν – «Κάνει χραπ και μου κατεβάζει το μπλουζάκι»

    Ημερομηνία:

    Η αγαπημένη Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεόραση του Action24 και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και στην πρώτη φορά που της ζητήθηκε να κάνει γυμνό σε θεατρικό με τον Ζιλ Ντασέν.

    Όπως είπε η Κάτια Δανδουλάκη όλα έγιναν για χάρη της παράστασης Extremities με σκηνοθέτη τον Ζιλ Ντασέν και συμπρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μπάρκουλη, σε μια σκηνή όπου ο χαρακτήρας της έπεφτε θύμα βιασμού.

    «Έτσι όπως κάναμε το καλοκαίρι πρόβες μου έλεγε “darling πρέπει να βγάλεις το από πάνω” και εγώ του έλεγα “δεν γίνεται” και αυτός απαντούσε “γιατί δεν γίνεται;” και κάνει χραπ και μου κατεβάζει το μπλουζάκι» περιέγραψε η Κάτια Δανδουλάκη.

    Συνέχισε λέγοντας: «Τον λάτρευα αλλά σηκώθηκα, κλείστηκα στο καμαρίνια. Ακούω μετά από λίγο ένα χτύπημα και “darling εγώ είμαι το Τζουλάκι σου. Έλα ζητάω συγγνώμη, θα κάνουμε αυτό που θέλεις εσύ”.

     «Εκεί κατάλαβα ότι όταν υποστηρίζεται για κάποιο ρόλο το γυμνό μπορώ να το κάνω, αλλά στα καλά καθούμενα σε ένα εξώφυλλο δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνω» κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξεκινούν σήμερα τα ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς του ΕΣΥ και στα νοσοκομεία

    Ξεκινούν σήμερα τα ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς του ΕΣΥ...

    4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πάτρας: Open Day: Scouts Luna Park

    Το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πάτρας γνωστοποιεί με ανακοίνωση του, τη διοργάνωση...

    Αχαΐα: Αυτή θα ήταν η κατανομή των εδρών με βάση το μέσο όρο των δημοσκοπήσεων του Σεπτεμβρίου 2025

    Μια νέα ανάλυση δημοσκοπήσεων με την εκτίμηση κατανομής εδρών ανά εκλογική...

    Πάτρα: Συμμορία ρομά χτύπησε άσχημα δύο 15χρονα – Επεισόδιο μέσα σε σχολείο

    Νέα περίπτωση βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους, το βράδυ της...