Κατήγγειλε ότι ζει έναν εφιάλτη στα χέρια του συζύγου της επί 15 χρόνια

    Ημερομηνία:

    Μια 37χρονη καταγγέλλει ότι επί 15 ολόκληρα χρόνια ζούσε έναν εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στην Άρτα. Η γυναίκα χθες έσπασε τη σιωπή της και κατήγγειλε τον άνδρα της για ενδοοικογενειακή βία. Εκείνος απάντησε με μήνυση εναντίον της, αλλά ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη.

    Σύμφωνα με το Star, από το 2009, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας της την έβριζε, την έσπρωχνε με τα χέρια και την χτυπούσε με μπουνιές κυρίως στους ώμους, όταν κάτι που έκανε δεν του άρεσε.

    Εκείνος υποστήριξε ότι η γυναίκα του τον απείλησε με ένα κουζινομάχαιρο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την γυναίκα, όμως, με εντολή του εισαγγελέα την άφησαν ελεύθερη. Επίσης τοποθέτησαν στο κινητό της την εφαρμογή Panic Button. Ο 59χρονος, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσους συνδρομητές έχει η Starlink του Ελον Μασκ στην Ελλάδα

    Ο Αχιλλέας Κανάρης, νέος CEO του ομίλου Vodafone στην...

    Πάρης Κασιδόκωστας – Τάμτα: Χτίζουν σπίτι στην Αντίπαρο

    Με θέα το απέραντο γαλάζιο, ο Πάρης Κασιδόκωστας και η Τάμτα ανυπομονούν για...

    ΠΑΤΡΑ: Αυξημένη ζήτηση σε συνοδούς πολυτελείας! Σε ποια διαμερίσματα πηγαίνουν και… πόσο παίρνουν την ώρα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%ce%be%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b6%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb/

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf-%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%af%ce%bc-2/