Kατηγορούν Πατρινό για τον θάνατο του επιχειρηματία Γιώργου Δευτεραίου στη ΒΙΠΕ

    Ημερομηνία:

    Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα βρεθεί τον Ιανουάριο του 2024 ο χειριστής του γερανού που εμπλέκεται στο εργατικό δυστύχημα που συνέβη το 2021 στον προαύλιο χώρο εργοστασίου της ΒΙ.ΠΕ. 

    Στο φοβερό εργατικό δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο  Γιώργος Δευτεραίος. Ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, χτυπήθηκε από φορτίο 2 τόνων που έπεσε από τον γερανό. Λίγα μέτρα από το σηµείο του δυστυχήματος, βρισκόταν ο ένας εκ των γιων του.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προέκυψαν στοιχεία για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του χειριστή, ενώ εγείρονται και ζητήματα προχειρότητας στο έργο.

    GLEARNET

    «Από την μοιραία μέρα μέχρι και σήμερα o χειριστής του γερανού, δεν επικοινώνησε ούτε για να μας πει τι έγινε ούτε καν για μας συλλυπηθεί, παρά το γεγονός ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον άνθρωπό μας. Στη δικογραφία υπάρχουν πολλά στοιχεία που τον καίνε και αυτά οδήγησαν τον εισαγγελέα στο να πάει σε δίκη και να αντιμετωπίσει την κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Υπάρχουν βέβαια κι άλλες ευθύνες που βαραίνουν το χώρο στον οποίο έγινε το τραγικό συμβάν» λέει η οικογένειά του.

    Ο Γιώργος ∆ευτεραίος τραυµατίστηκε θανάσιµα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών από εξωτερικό συνεργείο, στο προαύλιο εργοστασίου στη ΒΙΠΕ. Ο γνωστός Πατρινός επιχειρηµατίας, χτυπήθηκε από σωλήνα περίπου 2 τόνων, όταν έσπασε το «κλειδί» των γάντζων που τον συγκρατούσαν από γερανοφόρο όχηµα.

    Ο τραυµατίας διεκοµίσθη µε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκοµείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 5 και τη Δευτέρα 6-10-2025

    ΚΗΔΕΙA    ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΤ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ (ΕΤΩΝ 91) ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...

    National League 1: Ήττα για τον Απόλλωνα, έχασε 78-70 από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

    Με το… αριστερό μπήκε ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα της...

    Γιώργος Μαζωνάκης: «Κλείδωσε» η συμφωνία του περιζήτητου τραγουδιστή με νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να συμφώνησε με επιχειρηματία για εμφανίσεις σε νυχτερινό...

    Καιρός: Βροχές από αύριο Δευτέρα στην Πάτρα – Χάρτες – Πρόβλεψη ανά τρεις ώρες

    Συννεφιά και άνοδο της θερμοκρασία προβλέπεται για σήμερα Κυριακή...