ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Διπλές κάλπες τον Ιούλιο για εκλογή του αρχηγού στη θέση του Χρήστου Νικολάου

    Ημερομηνία:

    Σε προσωπικές οικογενειακές και επαγγελματικές ασχολίες των ενδιαφερομένων για την αρχηγία της παράταξης αποδίδεται η χρονοκαθυστέρηση στη διαδοχή του τ. δημάρχου Χρήστου Νικολάου στην ηγεσία της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», η οποία μέσω επίσημης ανακοίνωσης είχε ανακοινωθεί για τον περασμένο Μάιο.

    Οι εξελίξεις, ωστόσο, στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δυτικής Αχαΐας φαίνεται πως δεν μπορούν άλλο να περιμένουν, αφού παρατηρείται «χαλασμένο τηλέφωνο» μεταξύ των ένθερμων διεκδικητών της θέσης του επικεφαλής αλλά και των υποστηρικτών τους, σε σημείο τέτοιο που απειλείται η συνοχή της ομάδας.

    Me  βάση τις τελευταίες συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ των πρωταγωνιστών, υπολογίζεται πως σε ένα 20ήμερο θα έχει αναδειχθεί ο διάδοχος του κ. Νικολάου και το μόνο που απομένει είναι ο καθορισμός του τρόπου που αυτό θα γίνει.

    Όλα δείχνουν πως οι δύο από τους τρεις υποψήφιους αρχηγούς, Φίλιππος  Λιάκος και Ανδρέας Ορδίτης, επιθυμούν η εκλογή να γίνει, είτε μέσω «μικρής» κάλπης στην οποία θα κληθούν να ψηφίσουν οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι, είτε «μεγάλης» με τη συμμετοχή και των 200 και πλέον συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο του 2019, σε κεντρικό επίπεδο, δημοτικές και τοπικές ενότητες. Στις συζητήσεις υπάρχει -χωρίς ωστόσο να προκρίνεται- και το σενάριο ανάδειξης αρχηγού μέσω γκάλοπ στο οποίο θα συμφωνήσουν και οι τρεις. Οι δύο παραπάνω, αναμένεται να συμφωνήσουν με τον όρο πως όποιος ηττηθεί στις εσωπαραταξιακές κάλπες θα παραμείνει στην ομάδα.

    Ωστόσο, με τις διαδικασίες αυτές δεν δείχνει να συμφωνεί ο τρίτος υποψήφιος αρχηγός Νίκος Ασκούνης, που δεν είναι μέλος της αντιπολίτευσης και δεν θεωρεί κατά συνέπεια πως δύναται να μπει σε μια εκλογική διαδικασία …«εξωθεσμικά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 3, την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5/12/2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΛΕΞ. ΑΝΘΗ  ΕΤΩΝ 90  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3-12-2025...

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο Επίσκοπος

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία...

    Πάτρα: “Φοροτεχνικοί” τάζουν… επιδόματα – Έβαλαν γιαγιά σε αμάξι και της “ξάφρισαν” κοσμήματα!

    Σοβαρή υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένου, ερευνούν τις τελευταίες ώρες, οι...

    Νέος ΚΟΚ: Πόσο πάει το «πορτοκαλί» φανάρι;

    Η μόνη περίπτωση που επιτρέπεται η διέλευση, είναι όταν το όχημα βρίσκεται...