KATΩ ΑΧΑΪΑ: Πυροβόλησαν 43χρονο έξω από το σπίτι του – Του έστησαν “καρτέρι”

    Ημερομηνία:

    Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/1) στην Κάτω Αχαΐα. 43χρονος αλλοδαπός είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί αφού είχε καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών στις 23.40 τη νύχτα της Τετάρτης επέστρεφε στο σπίτι του.

    Ενώ ο άνδρας βρισκόταν έξω από την περίφραξη του σπιτιού του, τον προσέγγισε ένα μαύρο αυτοκίνητο με οδηγό έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος έβγαλε ένα πιστόλι, το έστρεψε προς το μέρος του 43χρονου και, μέσα από το αυτοκίνητο και από κοντινή απόσταση, τον πυροβόλησε τρεις φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

    Από τους πυροβολισμούς ο άνδρας τραυματίστηκε στη μέση με ένα από τα τραύματα να είναι διαμπερές. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Π.Γ.Ν.Π. Ρίου για περαιτέρω νοσηλεία.

    Στο σημείο ανευρέθηκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm και μία παραμορφωμένη βολίδα από φυσίγγιο πυροβόλου όπλου. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γρηγορία Μεθανίτη: «Έκανα πολλά χρόνια να μπω σε λεωφορείο γιατί με χούφτωναν συνεχώς»

    Με αφορμή τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Porto...

    Πάτρα: Έκανε τατουάζ τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%ac%ce%b6-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%bd%ce%b1%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3/

    Προσοχή στη νέα ταυτότητα: Η παγίδα που μειώνει τη διάρκεια από 10 χρόνια σε 1

    Η έκδοση της νέας αστυνομικής ταυτότητας έχει δημιουργήσει ενδιαφέρον και αρκετές απορίες....

    Πάτρα: Τι συμβαίνει με τους γεμάτους κάδους; Τι απαντά ο Δήμος

    Η φωτογραφία που βλέπετε ελήφθη την περασμένη Τετάρτη (βραδινές...