Κάτω Πατήσια: Θύμα απαγωγής και βιασμού καταγγέλλει πως έπεσε 45χρονη που είχε εξαφανιστεί

    Ημερομηνία:

    Στην περιοχή της Σαρωνίδας εντοπίστηκε η 45χρονη Αγγελική – Ειρήνη Καπετανάκη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 25 Ιουλίου, από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

    Η 45χρονη μητέρα δυο παιδιών, όπως αναφέρει o πρόεδρος του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης, κάλεσε η ίδια την αστυνομία όπου κατήγγειλε πως έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού.

    ICECAP

    «Κάλεσε η ίδια την αστυνομία και έχει καταγγείλει πως την απήγαγαν και την βίασαν κάπου στη Σαρωνίδα. Κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Έτσι ενημερωθήκαμε κι εμείς. Έχει μεταφερθεί αυτή την ώρα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πήγαινε στην δουλειά της όταν την απήγαγαν. Είναι τραγικό αυτό έχει συμβεί σε μια γυναίκα που έχει υποφέρει την πάντα».

    Κάτω Πατήσια: Θύμα απαγωγής και βιασμού καταγγέλλει πως έπεσε 45χρονη που είχε εξαφανιστεί

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο η κηδεία του Ντίνου Τσιτσάρα

    Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών μια μορφή που άφησε...

    6.000 τουρίστες στο Κατάκολο… την πρώτη μέρα της κρουαζιέρας

    Θετικό αποτύπωμα άφησε στο Κατάκολο το «άνοιγμα», ουσιαστικά, της...

    Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση για το Καλημέρα Ελλάδα – «Δεν έχω τη δύναμη πια»

    «Αισθάνομαι σαν να έχω πεθάνει» ανέφερε προσπαθώντας να συγκρατήσει...

    Παύλος Μαρινάκης: Δεν θα υπάρχει ηλικιακό όριο στους συνταξιούχους ΑμεΑ για τα 250 ευρώ

    Στα μέτρα που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τον...