Κάτω Πατήσια: Θύμα απαγωγής και βιασμού καταγγέλλει πως έπεσε 45χρονη που είχε εξαφανιστεί

Ημερομηνία:

Στην περιοχή της Σαρωνίδας εντοπίστηκε η 45χρονη Αγγελική – Ειρήνη Καπετανάκη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 25 Ιουλίου, από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

PHILOXENIA

Η 45χρονη μητέρα δυο παιδιών, όπως αναφέρει o πρόεδρος του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης, κάλεσε η ίδια την αστυνομία όπου κατήγγειλε πως έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού.

«Κάλεσε η ίδια την αστυνομία και έχει καταγγείλει πως την απήγαγαν και την βίασαν κάπου στη Σαρωνίδα. Κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Έτσι ενημερωθήκαμε κι εμείς. Έχει μεταφερθεί αυτή την ώρα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πήγαινε στην δουλειά της όταν την απήγαγαν. Είναι τραγικό αυτό έχει συμβεί σε μια γυναίκα που έχει υποφέρει την πάντα».

Κάτω Πατήσια: Θύμα απαγωγής και βιασμού καταγγέλλει πως έπεσε 45χρονη που είχε εξαφανιστεί

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

“Φωτιά” στα καύσιμα – Εφιάλτης για τους οδηγούς το γέμισμα ρεζεβουάρ

Τεράστιες πιέσεις δέχεται η εγχώρια αγορά καυσίμων μετά την ραγδαία άνοδο...

Σαρωτικοί έλεγχοι σε οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών

Τα πολλά περιστατικά με ατυχήματα, ατόμων που χρησιμοποιούσαν ηλεκτρικά πατίνια –...

Πάτρα: Τι αλλάζει από την Δευτέρα στην Πατρέως! Πώς ο δρόμος θα γίνει… διπλής κατεύθυνσης

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται από αύριο Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στην...