Καβγάς μεγατόνων on air Γαϊτάνη και Αντώναρου: «Ντρέπομαι να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα»

    Ημερομηνία:

    Δεν πήγε και τόσο καλά η τηλεοπτική εμφάνιση του Τάσου Γαϊτάνη σε κοινό στούντιο με τον Ευάγγελο Αντώναρο, καθώς κατέληξε σε έναν καβγά μεγατόνων στον τηλεοπτικό αέρα.

    Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του υποψηφίου με τη ΝΔ, Τάσου Γαϊτάνη, και του υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αντώναρου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψηφιακή κάρτα.

    Η συζήτηση μεταξύ του Τάσου Γαϊτάνη και του Ευάγγελου Αντώναρου δεν άργησε να παρεκτραπεί, με τους υποψήφιους βουλευτές να εξαπολύουν λεκτικά «πυρά». «Πόσα κόστισε το ψηφιακό αυτό μέτρο», ρώτησε ο κ. Αντώναρος τον κ. Γαϊτάνη και ξέσπασε ο καβγάς.

    «Μπορώ να σας πω, πόσα κόστισαν αυτά που έχετε προτείνει», απάντησε ο Τάσος Γαϊτάνης, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να ανταπαντά ότι «ψεύδεται όπως ψεύδεται ο πρωθυπουργός του».

    «Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», είπε ο Τάσος Γαϊτάνης.

    Η ένταση και τα «πυρά» συνεχίστηκαν, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να ανεβάζει τους τόνους, καθώς ο Τάσος Γαϊτάνης είπε «ότι εκτίθεται που τον αποκαλεί ψεύτη, αντί να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του». Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «εγώ θα ντρεπόμουνα να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι τον Βορίδη και τον Πλεύρη».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης στην Εγλυκάδα

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών κατασκευής νέου δικτύου...

    Freenow by Lyft: Ρεκόρ διαδρομών κατά τη διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

    Μεγάλη αύξηση στη χρήση της πλατφόρμας Freenow by Lyft...

    Patras IQ 2026: Το Επιμελητήριο Αχαΐας ανέδειξε την καινοτομία μέσα από το “Achaia Business & Innovation Showcase 2026”

      Η δυναμική της τοπικής επιχειρηματικότητας και ο ρόλος της...