Καζακστάν: Επιβάτης στέλνει ένα τελευταίο σπαρακτικό μήνυμα στη γυναίκα του δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του αεροσκάφους

    Ημερομηνία:

    Η σπαρακτική στιγμή που ένας άνδρας στέλνει ένα τελευταίο μήνυμα στη σύζυγό του δευτερόλεπτα πριν το αεροσκάφος της Azerbaijan Airlines συντριβεί χθες (25.12.2024) στο Καζακστάν κατά την οποία σκοτώθηκαν 38 άτομα, φέρνει στη δημποσιότητα η daily mail.

    Ο επιβάτης της Azerbaijan Airlines που αναγνωρίστηκε ως Subkhon Rakhimov άρχισε να τραβάει βίντεο για τη σύζυγό του, μόλις αντιλήφθηκε ότι το αεροπλάνο έχανε ύψος στο Καζακστάν, λέγοντάς της ότι το αεροπλάνο προσπάθησε να προσγειωθεί αρκετές φορές, μετά από τις οποίες οι επιβαίνοντες άκουσαν έναν δυνατό κρότο.

    GLEARNET

    Ο Rakhimov επέζησε από θαύμα από τη συντριβή και γύρισε ένα άλλο βίντεο καθώς περπατούσε γύρω από τα συντρίμμια του αεροπλάνου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η κίνηση που κάνει τις γυναίκες να φαίνονται σεξουαλικά διαθέσιμες

    Σε μια σειρά πειραμάτων που περιελάμβαναν περίπου 400 συμμετέχοντες,...

    Το WELCOME TO UP 2025 μας δείχνει το σύμπαν, με τα «μάτια» του «Ωρίωνα»

    Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ καλωσορίσματος...

    7 απλοί τρόποι για να δείχνεις και να νιώθεις καλύτερα μέσα σε 24 ώρες

    Τον τελευταίο καιρό και λόγω της κατάστασης που επικρατεί,...

    Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της κόντρας Άδωνι-Ζωής

    Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στα νέα «πυρά» που...