Καζαντζίδης: Ποτέ δεν τον είχα ακούσει να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Γκλέτσος, λέει η χήρα του

    Ημερομηνία:

    Η Βάσω Καζαντζίδη διέψευσε τα λεγόμενα του Κώστα Καταμπά ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε δηλώσει ότι θέλει να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος σε ταινία για τη ζωή του.

    Ο συνεργάτης και φίλος του είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ότι ο αείμνηστος τραγουδιστής είχε θεωρήσει τον καταλληλότερο για να τον υποδυθεί, τον Απόστολο Γκλέτσο.

    Φλίγκος

    Ωστόσο, η τελευταία σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω διέψευσε τη δήλωσή του στην ίδια εκπομπή, λέγοντας πως δεν τον είχε ακούσει ποτέ να εκφράζει την επιθυμία του αυτή να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος.

    «Ποτέ δεν είχα ακούσει τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος. Πιστέψτε με, είμαι ο άνθρωπος που θα το ήξερε σίγουρα», είπε χαρακτηριστικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 8/6/2025

    13:00 COSMOTE SPORT 5 HD Moto2 Γκραν Πρι Ισπανίας...

    Οι διάσημες Ελληνίδες που προχώρησαν σε κατάψυξη ωαρίων

    Ολοένα και περισσότερες επώνυμες Ελληνίδες μιλούν δημόσια για την κατάψυξη ωαρίων και μοιράζονται κάθε τόσο...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Περικλής Γκόλφης – Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    Έφυγε από την ζωή ο Γκόλφης Περικλής του Αντωνίου,...

    Στο μικροσκόπιο κοινωνικά επιδόματα 14 δισ. ευρώ – Ερχονται μεγάλες αλλαγές

    Τη δημιουργία ενός Εθνικού Μητρώου Επιδομάτων, παράλληλα με στοχευμένα...