Κεχαγιάς: «Ο Καραγκούνιας είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη του Survivor»

    Ημερομηνία:

    Ο Δημήτρης Κεχαγιάς απάντησε στο ενδεχόμενο να λάμβανε μέρος σε ένα «All Star Big Brother», ενώ παράλληλα σχολίασε και το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο Survivor.

    «Αν θα γινόταν All Star Big Brother, θα ήταν φανταστικό. Όμως για εμένα καλύτερα να μην γίνει. Δεν νομίζω ότι θα είναι μόνο ήρεμο εκεί. Θα είχε ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν θα το έκανα δεύτερη φορά αυτό το πράγμα. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά» είπε αρχικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

    «Δεν βλέπω πολύ το Survivor. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό όλο αυτό το σόου -γιατί είναι σόου φέτος- είναι καθαρά για τα λεφτά. Είναι πολύ σοβαρό το νούμερο κι όλοι διαβασμένοι. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη του Survivor. Δεν ξέρω αν είναι καλός άνθρωπος κι ούτε με ενδιαφέρει. Δεν είναι φίλος μου, γνωστός μου και δεν μπορώ να τον κρίνω για το τι είναι πραγματικά. Μπορώ να κρίνω τι βλέπω μέσα από αυτό το κουτί» πρόσθεσε τέλος, ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβαίνει με την Αριάνα Γκράντε; Το στρες, τα αντικαταθλιπτικά και η τεράστια απώλεια κιλών

    Η Αριάνα Γκράντε βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αυτή τη...

    ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Εθεσε σε αργία τον π. Γκοτσόπουλο μετά το νέο «φάουλ» που έκανε!

    Ηταν αναμενόμενο, έγινε πράξη. Ο Μητροπολίτης Πατρών  Χρυσόστομος, έθεσε...

    Η Καλλιμάνης στο 3ο Πανελλήνιο Φόρουμ Πολιτιστικών Φορέων

    Με τη συμμετοχή της, η Καλλιμάνης υποστηρίζει τον Πολιτισμό...

    Αμαλιάδα: Μήνυμα για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας (Φωτο)

    Η Επιτροπή Ισότητας Δήμου Ηλιδας, με αφορμή την 25η...