Κεφαλονιά: Άγγλοι τουρίστες πλήρωσαν τα νερά των πυροσβεστών – Το σκηνικό ντροπής στο μέτωπο

Ημερομηνία:

Μια αυθόρμητη κίνηση Άγγλων τουριστών ανέδειξε, με τον πιο ανθρώπινο αλλά και οδυνηρό τρόπο, την έλλειψη ακόμη και της στοιχειώδους φροντίδας προς τους πυροσβέστες που επιχειρούσαν επί ώρες στα πύρινα μέτωπα της Κεφαλονιάς.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα που έφθασε στο Kefalonia Press και επιβεβαιώθηκε, πυροσβέστες οι οποίοι βρίσκονταν από το προηγούμενο βράδυ στη μάχη με τις φλόγες κατευθύνθηκαν σε μίνι μάρκετ της περιοχής, προκειμένου να αγοράσουν νερά για ολόκληρη την ομάδα τους.

Οι τουρίστες ζήτησαν να πληρώσουν

Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εξέδιδε την απόδειξη, Άγγλοι τουρίστες που βρίσκονταν στον χώρο αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και ζήτησαν να πληρώσουν οι ίδιοι τον λογαριασμό.

Με χειρονομίες ευγνωμοσύνης ευχαρίστησαν τους πυροσβέστες, οι οποίοι είχαν συμβάλει καθοριστικά στην προστασία του χωριού όπου οι ίδιοι παραθέριζαν.

Οι τουρίστες θέλησαν να πληρώσουν τα νερά ως ένα αυθόρμητο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που έδωσαν τη μάχη για να σωθεί η περιοχή.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Την Τετάρτη η κηδεία του Νίκου Καλογερόπουλου

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου...

«Οδύσσεια»: Η πιο εμπορική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δισ. δολάρια

Η «Οδύσσεια» σημείωσε δύο ιστορικά ορόσημα στο παγκόσμιο box...