ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Εκλεβαν εξοπλισμό από ξενοδοχειακή μονάδα -Δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

    Ημερομηνία:

    Με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία, σε βάρος ξενοδοχειακής μονάδας του Ληξουρίου στην Κεφαλονιάς, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και στο πίσω του μέρος εντόπισαν τον εξοπλισμό που είχαν αφαιρέσει από ξενοδοχειακή επιχείρηση περιοχής του Ληξουρίου, μεταξύ αυτών πόρτες αλουμινίου, καρέκλες και ξαπλώστρες.

    Σε έρευνες που ακολούθησαν, σε χώρους ιδιοκτησίας του ημεδαπού, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον εξοπλισμός όπως πόρτες αλουμινίου, μπαλκονόπορτες, πίνακες ζωγραφικής κ.α., ο οποίος είχε αφαιρεθεί από την ίδια ξενοδοχειακή μονάδα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

    Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλικής. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντωτός Σιδηρόδρομος: Ματαιώσεις δρομολογίων την Κυριακή

    Κανένα δρομολόγιο του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Διακοπτό- Καλάβρυτα- Διακοπτό δεν...

    Αντίθετος με την κατάργηση των «μελών του δίευρου» ο Πολάκης

    Μετωπική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους...

    Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών οι τρεις θάνατοι οικογένειας στο Ελληνικό – Ο «χαμός» του γιου που προκάλεσε την έρευνα

    Στο μικροσκόπιο της έρευνας των στελεχών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών...