Κεφαλονιά – φωτιά σε σπίτι: Ένας άνδρας διασωληνωμένος με σοβαρά εγκαύματα (εικόνες)

Ημερομηνία:

Έκρηξη σε φιάλη υγραερίου προκάλεσε μεγάλη φωτιά σήμερα Τετάρτη 28.08 το πρωί σε σπίτι στα Σπάσματα Μηνιών Κεφαλονιάς, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 65χρονου άνδρα, ο οποίος έχει διασωληνωθεί.

PHILOXENIA

Το Πυροσβεστικό Σώμα το οποίο ενημερώθηκε για το περιστατικό έσπευσε άμεσα στην περιοχή με έξι υδροφόρα οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου και από το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου, για να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο.

Η φωτιά λόγω της έκρηξης επεκτάθηκε γρήγορα σε παρακείμενο οικόπεδο, αναγκάζοντας τις αρχές να ζητήσουν την συνδρομή δύο αεροσκαφών PZL για τη ρίψη νερού. Το σπίτι, το οποίο όπως μεταδίδει το ekefalonia.gr ήταν πρόχειρης κατασκευής κάηκε ολοσχερώς, ενώ οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα.

Από το φλεγόμενο σπίτι απεγκλωβίστηκε ένας 65χρονος, ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας για την υγειονομική περίθαλψή του.

Η φωτιά τέθηκε εντέλει σε έλεγχο χωρίς να κινδυνέψουν παρακείμενες κατοικίες.

Στο σημείο παραμένουν οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος τα οποία συνεχίζουν τις διαδικασίες αποκάθαρσης και επιτήρησης, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν νέες αναζωπυρώσεις.

Κεφαλονιά - Φωτιά - Σπίτι - Διασωληνομένος

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Θρίλερ με τον εγγονό της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας, βρέθηκε νεκρός στα 44 του

Νεκρός στο σπίτι του στο δυτικό Λονδίνο βρέθηκε ο...

Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε.: Από το Las Palmas στο… Las Patras

Του Παναγιώτη Γ. Αναστασόπουλου Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου Ο.Λ.ΠΑ....

Ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η κρίση του Θεού

Ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος δήλωσε ότι...