Κέιτ Γουίνσλετ: Λέει πως την ενοχλεί να την αποκαλούν «γενναία» επειδή εμφανίζεται γυμνή ή άβαφη σε ταινίες

    Ημερομηνία:

    Η Κέιτ Γουίνσλετ τόνισε πως την ενοχλεί να την αποκαλούν «γενναία», επειδή τολμά να εμφανιστεί άβαφη και γυμνή στη μεγάλη οθόνη.

    Η Χολιγουντιανή σταρ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τα σχόλια που έχει δεχτεί για το γεγονός ότι προτιμά να παραμένει φυσική και να αγκαλιάζει τις ατέλειές της ακόμα και στις ταινίες της.

    Και στη νέα της ταινία, με τίτλο «Lee», η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί σε πολλές σκηνές χωρίς τα ρούχα της ή και χωρίς μακιγιάζ.

    Αν και οι θαυμαστές της την αποκαλούν «γενναία», καθώς δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της, η ίδια δεν αποδέχεται αυτόν τον όρο.

    Μιλώντας στο podcast «How To Fail» είπε: «Είμαι περήφανη για τις ρυτίδες μου, γιατί σημαίνει ότι η ζωή μου είναι χαραγμένη στο πρόσωπό μου κι αυτό είναι που έχει σημασία. Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να τις καλύψω».

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Νιώθω πιο άνετα με τον εαυτό μου, κάθε χρόνο που περνάει. Μου δίνει τη δυνατότητα να αφήσω τις απόψεις των άλλων να εξαφανιστούν».

    Επίσης, τόνισε πόσο εκνευριστικό είναι για εκείνη να την χαρακτηρίζουν «γενναία». «Είναι πολύ εκνευριστικό. Γενναίος είναι αυτός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Γενναία είναι η νοσοκόμα που βρέθηκε στον Covid-19. Αυτό είναι γενναίο. Όχι το να εμφανίζεσαι τόπλες ή να μη φοράς μακιγιάζ ή να μην έχεις κάνει μπότοξ. Αυτό είναι το λογικό, ώστε να μπορείς να κουνήσεις εύκολα το πρόσωπό σου και να το μεταμορφώσεις σε διαφορετικούς χαρακτήρες. Αυτό δεν είναι γενναίο. Είναι το να είσαι απλώς ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Είναι η δουλειά μου», σημείωσε.

    Τέλος, συμπλήρωσε: «Η χρήση αυτής της λέξης “γενναίος”… Νομίζω ότι το λένε απλά γιατί δεν έχουν βρει ακόμα μια καλύτερη λέξη».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Ο «Πείρος» απόλαυσε το «Μεγάλο μας Τσίρκο»

    Την παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», το εμβληματικό έργο...

    Κωδικός «Λιμενικό Τόξο»: Το αμερικανικό σχέδιο που αλλάζει τον χάρτη της Ελλάδας από τον βορρά μέχρι τον νότο

    Τα ελληνικά λιμάνια δεν είναι πια απλώς πύλες εμπορίου και ναυτιλίας....

    Πάτρα: Κραυγή για να σωθεί ο Πύργος Πετμεζά στον Καστελλόκαμπο

    Η διάσωση της ιστορικής μνήμης δεν είναι πολυτέλεια, είναι...

    Παράξενα facts για τον οργασμό, που ίσως δεν γνωρίζατε

    Σκέφτεστε ποτέ την επιστήμη πίσω από τον οργασμό; Μάλλον όχι,...