Κέλλυ Κελεκίδου για το ενδεχόμενο να γίνει ο γιος της τραγουδιστής: Είμαι υπέρ στο να κάνει ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο

    Ημερομηνία:

    Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε για τον γιο της, το πρώτο ταξίδι που έκανε μαζί του, αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κι εκείνος με το τραγούδι.

    Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, ανέφερε για τον ρόλο της ως μητέρα: «Πρώτα από όλα, είμαι μαμά. Είμαι μια παραδοσιακή μαμά».

    Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε στο εξωτερικό με τον γιο της. «Φέτος κάναμε το πρώτο μας ταξίδι οι δυο μας με τον γιο μου τον Ραφαήλ, πήγαμε στον Τράβις Σκοτ, στη συναυλία του στο Βουκουρέστι», ανέφερε.

    Πρόσθεσε επίσης: «Πάνω από όλα, χαίρομαι που βρέθηκα με τον γιο μου σε κάτι που αγαπάει και του αρέσει πάρα πολύ».

    Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και ο γιος της επαγγελματικά με το τραγούδι, απάντησε: «Εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο. Είμαστε δίπλα του».

    Τέλος, συμπλήρωσε: «Έχει δύο γονείς που θα είναι πάντα δίπλα του σε ό,τι κι αν κάνει, όποιο δρόμο και αν επιλέξει. Είμαστε πάντα παράλληλα μαζί με τα παιδιά μας, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ».

    Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Που θα γίνει διακοπή νερού σήμερα

    Λόγω εργασιών μετατόπισης αγωγού ύδρευσης από την εταιρεία κατασκευής της Ε.Ο....

    Βρέθηκε ο 31χρονος που είχε εξαφανισθεί από τη Ναύπακτο

    Ο 31χρονος άνδρας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση...

    Πάνω από 400.000 ευρώ πιστώθηκαν στον λογαριασμό της αθλήτριας που συνελήφθη για την εγκληματική οργάνωση

    Περισσότερα από 400.000 ευρώ φέρεται πως πιστώθηκαν μέσα σε...

    ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ: Ολιγοήμερη αναβολή στην παράδοση; Σήμερα στην Πάτρα ο υπουργός!

    Σκέψεις για ολιγοήμερη αναβολή της παράδοσης του τελευταίου τμήματος...