Κεραμέων Ίχνη: Εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό Βάζο» με περίπατο στην πόλη! – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Η Ομάδα Κεραμέων Ίχνη συνεχίζοντας τη δεκαετή πορεία της στη προβολή της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής, διοργάνωσε μια νέα έκθεση, αυτή τη φορά στη Πάτρα. Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών διοργάνωσαν μια Ομαδική Έκθεση Κεραμικής με θέμα το «Εικαστικό βάζο», με αφορμή την επερχόμενη Πρωτομαγιά, η οποία σηματοδοτεί τον ερχομό της Άνοιξης και διαχρονικά είναι συνδεδεμένη με τα λουλούδια.

    Φλίγκος

    Τριάντα πέντε πατρινοί κεραμίστες εκθέτουν σε 30 εμπορικά καταστήματα του κέντρου, συμμετέχοντας με ένα καλλιτεχνικό βάζο με λουλούδια, τα οποία θα εκτίθενται στις βιτρίνες των μαγαζιών από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 15 Μαΐου 2022.

    Κεραμέων Ίχνη: Εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό Βάζο» με περίπατο στην πόλη! - ΦΩΤΟ Κεραμέων Ίχνη: Εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό Βάζο» με περίπατο στην πόλη! - ΦΩΤΟ

    Η επιλογή της οργάνωσης στις βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων δεν ήταν τυχαία. Είναι μια προσπάθεια της Ομάδας, η κεραμική τέχνη να «φύγει» από τους κλασσικούς εκθεσιακούς χώρους και να μπει στη καθημερινότητα των πολιτών, στο κέντρο της πόλης.

    ICECAP

    Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, Πέμπτη 28 Απριλίου με μια βόλτα στα καταστήματα που φιλοξένησαν τα βάζα και τα οποία η Ομάδα Κεραμέων Ίχνη ευχαριστεί θερμά για την θετική τους ανταπόκριση σε αυτή τη κίνηση.

    Το παρών έδωσαν σε αυτό τον εικαστικό περίπατο εκτός από τους οργανωτές και τους εκθέτες, οι Ανδρέας Ντακόλιας μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητήριου Αχαΐας, Γεώργιος Βαγενάς Πρόεδρος, Ευθύμιος Μακρής Γενικός Γραμματέας, Ανδρέας Στελλάτος Α΄ Αντιπρόεδρος, Ερμιόνη Διονυσάτου Αναπληρωτής Ταμίας από τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών.

    Κεραμέων Ίχνη: Εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό Βάζο» με περίπατο στην πόλη! - ΦΩΤΟ Κεραμέων Ίχνη: Εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό Βάζο» με περίπατο στην πόλη! - ΦΩΤΟ

    Οι συμμετέχοντες Πατρινοί κεραμίστες είναι οι: Βασίλειος Αναστασόπουλος, Στεφανία Ανδριοπούλου, Ρένα Δικαιάκου, Μαίρη Ελευθεριώτη, Βιργινία Ζάκκα, Σπύρος Ζαππής, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Νάνσυ Καλογεροπούλου, Ελένη Καράμπελα, Αντωνία Κατριμπούζα, Χαρούλα Κοροπούλη, Νίκη Κούγια, Μαρία Κυριακοπούλου, Άννα Κωνσταντινίδη, Μαριλένα Λιβιεράτου, Alice Langlais, Ζωή Λυκουργιώτη, Ματίνα Μανίκη, Νίκη Μανωλοπούλου, Δώρα Μόρφη, Νία Μπουρίτσα, Ουρανία Νικολοπούλου, Άλκηστις Παναγιωτοπούλου, Γωγώ Παπαβασιλείου, Ζωζώ Παπαθεοδώρου, Βασίλης Παπαϊωάννου, Θάνος Παυλόπουλος, Κωνσταντίνα Σούρα, Ευαγγελία Σταματίου, Κανέλλα Στασινοπούλου, Γιώργος Σταυρόπουλος, Ξένια Τσαλπατούρου, Γκέλυ Χαρίτου, Γιάννης Χριστοδούλου, Ηλίας Χριστόπουλος.

    Κεραμέων Ίχνη: Εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό Βάζο» με περίπατο στην πόλη! - ΦΩΤΟ Κεραμέων Ίχνη: Εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό Βάζο» με περίπατο στην πόλη! - ΦΩΤΟ Κεραμέων Ίχνη: Εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό Βάζο» με περίπατο στην πόλη! - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα τρία λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο

    Πολλές γυναίκες αναζητούν έναν σύντροφο για μία μακροχρόνια σχέση,...

    Πώς να διακόψετε κάποιον που μιλάει ασταμάτητα – Τρεις τρόποι και παραδείγματα

    Συχνά, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης ή κοινωνικής...

    ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τις 8 περιοχές που θα μείνουν χωρίς νερό το πρωί της Τετάρτης

    Πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης λόγω επείγουσας εργασίας...