Κερατέα: 31χρονη μαχαίρωσε τον σύντροφό της και εξαφανίστηκε

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας παρουσιάζουν οι “Αποκαλύψεις“. Μία γυναίκα 31 ετών επιτέθηκε με μαχαίρι κρεάτων, στον 52χρονο σύντροφό της, στο σπίτι τους στην Κερατέα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, ανέφεραν πως αντίκρισαν σκηνές πανικού.

    Όλα συνέβησαν στη 1 τα ξημέρωματα της 28ης Οκτωβρίου. Ένας μεγάλος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι, όταν η γυναίκα άρπαξε σιδερένιο αντικείμενο και τον χτύπησε, ενώ αργότερα τον μαχαίρωσε με μαχαίρι κοπής κρεάτων. Λίγο αργότερα, δίνεται σήμα για άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην μονοκατοικία τους στην Κερατέα.

    Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, η γυναίκα είχε εξαφανιστεί. Εντοπίστηκε ώρες αργότερα, στην Ανάβυσσο, ενώ στην πόρτα του οδηγού του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν ίχνη αίματος.

    Το σπίτι ήταν γεμάτο με αίματα, ενώ πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, η αστυνομία εντόπισε ναρκωτικές ουσίες. Κατά την έρευνα στον εσωτερικό χώρο, βρέθηκε ένα μαχαίρι με λευκή λαβή. Γύρω στις 9 το πρωί, οι αστυνομικοί εντοπίζουν τον άνδρα σε μικρή απόσταση από το σπίτι, τραυματισμένο στο χέρι και φοβισμένο.

    Ο άνδρας, στην κατάθεσή του, περιέγραψε ότι δέχτηκε βίαιη επίθεση μέσα στο σπίτι. Όπως ισχυρίστηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον κάρφωσε με ένα μαχαίρι στο αριστερό του χέρι, ενώ με ένα σιδερένιο αντικείμενο, τον χτύπησε στο μάτι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χτύπησαν και στην Πάτρα οι απατεώνες με τη… μεγάλη κληρονομιά

    Χτύπησαν και στην Πάτρα οι απατεώνες με τη… μεγάλη...

    Πάτρα: ΣΟΚ-Έχασε τη μάχη στα 52 του χρόνια ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης

    Εχασε τη μάχη που έδινε με γενναιότητα ο γνωστός...

    Πελετίδης: Δεν θα αφήσουν ευρώ για ευρώ στην τσέπη μας

    Το έλεγε πρόσφατα ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης: «Όπως το...

    Πάτρα: Ερχεται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος – Δείτε το πρόγραμμα

    Η πιθανότερη ημερομηνία αναγόρευσης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρου σ’...