Κερδισμένο λαχείο πετάχτηκε στα σκουπίδια

    Ημερομηνία:

    Στα σκουπίδια κατέληξε ένα κερδισμένο λαχείο στη Σαγκάη.

    Το τυχερό «χαρτάκι» αξίας 12 γουάν επέφερε κέρδη 10,15 γουάν, όμως παρά λίγο να χαθεί στα σκουπίδια.

    Η κλήρωση έγινε την Κυριακή, και το πρωί της Δευτέρας ο υπάλληλος έσφιξε το χέρι του νικητή, για να του πει πως το λαχείο του μέχρι πριν από λίγο βρισκόταν στον κάδο απορριμμάτων, στην πόρτα.

    Όπως φαίνεται, ο άνδρας έπαιζε πάντα τους ίδιους αριθμούς. Πρόσφατα μάλιστα είχε αγοράσει δέκα σειρές με τον ίδιο αριθμό. Κάθε μέρα πήγαινε στο κατάστημα και έβλεπε ότι αν είχε κερδίσει.

    Τη Δευτέρα όμως είχε κερδίσει και χωρίς να το γνωρίζει από πριν, από συνήθεια, πέταξε το λαχείο στα σκουπίδια.

    Για καλή του τύχη, ο πωλητής ήξερε ότι ο κερδισμένος λαχνός ήταν στο κατάστημα και επέστρεψε για να βρει τον τυχερό την καταλληλότερη στιγμή, αφού βρήκαν μαζί το λαχείο στα σκουπίδια.

    Το ποσό που κέρδισε ήταν το μεγαλύτερο που έχει κερδηθεί από την αρχή της χρονιάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε μεγάλη τουριστική έκθεση- Το μήνυμα Σακελλαρόπουλου

    Η Δυτική Ελλάδα κάνει συνεχώς βήματα για αύξηση του...

    Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής μετά από καβγά σε μπαρ

    Ο Ιβάν Τόνεϊ συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου, μετά από...

    Η απίστευτη σύλληψη αιρετού στα μπλόκα των αγροτών στην Αχαϊα! Σχημάτισαν δικογραφία!

    Παράξενο συμβάν στο Αίγιο με πρωταγωνιστή τον γραμματέα του...

    Αχαϊα: Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νέων ιερέων

    Γιατί ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γίνονται ιερείς; Είναι η...