Κέρκυρα: Αυστραλή κατήγγειλε βιασμό – Η περιγραφή που έκανε στους γιατρούς

    Ημερομηνία:

    Επίθεση σε βάρος της και βιασμό κατήγγειλε σε γιατρό του νοσοκομείου Κέρκυρας μια 35χρονη από την Αυστραλία η οποία πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ της Τρίτης.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο γιατρός στους αστυνομικούς τους οποίους ενημέρωσε για την καταγγελία της Αυστραλής, η γυναίκα αφού του είπε ότι βρίσκεται μόνη της για διακοπές στην Κέρκυρα, στη συνέχεια του περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης με έναν άγνωστο δράστη να της επιτίθεται στην οδό Δονάτου Δημουλίτσα όπου διέμενε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα.

    Κατά την περιγραφή της 35χρονης, ο άνδρας τη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε η γυναίκα από την Αυστραλία είπε στον γιατρό ότι είχε μώλωπες και αιμορραγία από την περιοχή του κόλπου.
    Ωστόσο η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, δεν περιέγραψε τον δράστη, ούτε και υπέδειξε μάρτυρες για την καταγγελία της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κι άλλοι ερωτεύτηκαν, αλλά δεν κάνουν έτσι»

    Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» την Πέμπτη...

    «Ραγίζει» καρδιές το νέο ποστ του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα που έφυγε από τη ζωή

    Μία ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η...

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...