Κέρκυρα: Ένοχες οι δύο από τις πέντε Βρετανίδες που οργάνωσαν το pole dancing

    Ημερομηνία:

    Αθώες για το αδίκημα της καταστρατήγησης του Αρχαιολογικού νόμου, κρίθηκαν από το μονομελές πλημμελειοδικείο της Κέρκυρας, οι πέντε βρετανίδες που συμμετείχαν σε χορό pole dancing μπροστά από τα παλαιά ανάκτορα του νησιού, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε υλική ζημιά στο μνημείο.

    Οι δύο από αυτές, που διοργάνωσαν τη φωτογράφηση, κρίθηκαν ενοχές για υποβάθμιση του πολιτιστικού τοπίου της Κέρκυρας και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξη μηνών με αναστολή.

    Μετά την έξοδο τους από τα δικαστήρια, ευχαρίστησαν την Ελληνική δικαιοσύνη και ζήτησαν συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσαν στην τοπική κοινωνία, επισημαίνοντας ότι δεν ήθελαν να προσβάλουν ούτε τους κατοίκους, ούτε τον πολιτισμό του νησιού, τον οποίον θαυμάζουν εδώ και πολλά χρόνια που επισκέπτονται την Κέρκυρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: To Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου το 28ο Forum Ανάπτυξης

    Το 28ο Forum Ανάπτυξης ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στις...

    Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 19/11

    Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “O Άγιος...