Κέρκυρα : Καταστροφές από την κακοκαιρία – Πλημμύρες, διακοπές ρεύματος, ξεριζώθηκαν δέντρα

    Ημερομηνία:

    Ισχυρά καιρικά φαινόμενα έπληξαν τις βραδινές ώρες το νησί προκαλώντας υλικές ζημιές σε παλιές αγροικίες, ενώ πτώσεις δέντρων έκλεισαν περιφερειακούς δρόμους.

    Στη Βόρεια Κέρκυρα σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος, ενώ στην Μέση Κέρκυρα από τους κεραυνούς προκλήθηκε φωτιά σε κολόνες της ΔΕΗ.

    Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού είναι επί ποδός από τις πρώτες ώρες, για τον απεγκλωβισμό των επαρχιακών δρόμων από δέντρα που ξερίζωσαν δυνατοί άνεμοι, στις περιοχές Σταυρό, Γαστούρι και Γουβιά και ‘Αγιο Μάρκο, ενώ χρειάστηκε να παρέμβουν και σε άντληση υδάτων στον Ποταμό λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κέρκυρας.

    ICECAP

    Αυτή την ώρα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, διεξάγεται μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης, δύο τόνων ελαιοπυρήνα που χύθηκε στο δρόμο, από φορτηγό που μετέφερε τον καρπό. Το γεγονός συνέβη στον περιφερειακό δρόμο στην ‘Ανω Κορακιάνα.

    Στην επιχείρηση συμμετέχει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η Πολιτική Προστασία του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Σκοτώνουν σκόπιμα ανθρώπους»: Τι υποστηρίζει ο ερευνητής UFO

    Ο Jacques Vallée, ένας άνθρωπος του οποίου η εξηνταετής...

    Ο ήλιος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Επιστήμονες αποκαλύπτουν την πιο λεπτομερή φωτογραφία του άστρου μας

    Τώρα, οι επιστήμονες έχουν δημοσιεύσει την πιο λεπτομερή φωτογραφία...

    100 άντρες εναντίον ενός γορίλα: Ποιος θα νικήσει; – Γιατί η ερώτηση έγινε viral;

    Το υποθετικό ερώτημα αν «θα μπορούσαν 100 άνδρες να...