Κι άλλα παιδιά από την Ουκρανία στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Ολοένα και μεγαλώνει η αγκαλιά της Πάτρας για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία που έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους μετά από τον πόλεμο που προκάλεσαν τα στρατεύματα της Ρωσίας.

    Εστιατόρια, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, ιδιώτες έως και μαθητές προσφέρουν ο καθένας ότι μπορεί για την εκστρατεία αυτή αγάπης που έχει στηθεί δείχνοντας τι πάει να πει ελληνική φιλοξενία στις οικογένειες αυτές που από τη μία μέρα στην άλλη έγιναν πρόσφυγες.

    Πρωταγωνιστής στην εκστρατεία αυτή είναι ο Φάρος που σε ανακοίνωση του ευχαριστεί τους μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείο και του 27ου Νηπιαγωγείου που έστειλαν πολύτιμο υλικό για να σταλεί στην Ουκρανία.

    Στο μεταξύ ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των οικογενειών που φτάνουν στην Πάτρα από την Ουκρανία. Το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασε στο λιμάνι μία ακόμα οικογένεια από το Χάρκοβο.

    Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθουν πολλές οικογένειες, κυρίως από την Μαριούπολη.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέιτ Μίντλετον: Το βασιλικό πρωτόκολλο την «κράτησε» και δεν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

    Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρευρέθηκε την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, που πραγματοποιήθηκε...

    Οι νέες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το Πάσχα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Πέρασα πολύ ωραία»

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία καλλιτέχνιδα που προτιμά να απασχολεί τα...

    ΡΕΤΡΟ: Οταν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αποθέωνε…. τον Ιωάννη Μεταξά – ΦΩΤΟ

    Την προπαραμονή της εργατικής πρωτομαγιάς του 1939, καταφθάνει στην...