ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ: Από τον 18χρονο που δεν άντεξε μετά το τροχαίο – πρόσκρουση σε κολώνα

Ημερομηνία:

«Δώρα ζωής» με τον θάνατό του προσφέρει ένας 18χρονος από την Άρτα. Ο άτυχος νέος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Άρτας την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου έπειτα από τροχαίο στο Αγρίνιο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Όπως αναφέρει  ο συντονιστής διευθυντής της ΜΕΘ, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, «θα στηθούν γέφυρες ζωής με το Ωνάσειο, το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και το Πανεστημιακο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Θα αρχίσει η διαδικασία λήψης οργάνων τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια του 18χρονου για την προσφορά τους, για την πράξη τους».

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η εγκεφαλική βλάβη που είχε υποστεί ο 18χρονος ήταν δυστυχώς μη αναστρέψιμη και ενημέρωσαν σχετικά την οικογένειά του την περασμένη Τρίτη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Επίτιμος διδάκτορας Ιατρικής Πατρών, ο Ευστράτιος Κολυμπιανάκης

Ο Ευστράτιος Κολυμπιανάκης, καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Η υπογειοποίηση του Προαστιακού της Πάτρας

ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η απόρριψη του αιτήματος χρηματοδότησης για...

Ομιλία της Χριστίνας Κουλούρη στην Πάτρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών Πανεπιστημίου Πατρών...