Κι όμως συνέβη! Κυκλοφόρησαν προφυλακτικά με το πρόσωπο της Κιμ Κατράλ

    Ημερομηνία:

    Προφυλακτικά με το πρόσωπο της Κιμ Κατράλ ως Σαμάνθα Τζόουνς του «Sex and the City» παίρνουν οι θαυμάστριες της ηθοποιού σε πάρτι που διοργανώνουν στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, τα οποία συνοδεύονται από σεξουαλικό υπονοούμενο.

    Κι όμως συνέβη! Κυκλοφόρησαν προφυλακτικά με το πρόσωπο της Κιμ Κατράλ

    Η Κατράλ, που έκλεισε τα 69 την περασμένη Πέμπτη, έχει τις πιο φανατικές θαυμάστριες χάρη στον ρόλο της Σαμάνθα που λατρεύει το σεξ χωρίς δεσμεύσεις με toyboy. Δυο με τρεις φορές την εβδομάδα, τις τελευταίες εβδομάδες, διοργανώνονται σε μπαρ και κλαμπ του Μπρούκλιν θεματικά πάρτι για τα γενέθλιά της, στα οποία κυριαρχούν αριθμητικά οι γυναίκες. Σε αυτά κυριαρχούν τα προφυλακτικά με το πρόσωπο της Κατράλ αλά Σαμάνθα, το αλκοόλ και τα παιχνίδια γνώσης για το «Sex and the City.

    Κι όμως συνέβη! Κυκλοφόρησαν προφυλακτικά με το πρόσωπο της Κιμ Κατράλ

    «Τα 69 είναι η τέλεια ηλικία για να γιορτάσουμε τη Σαμάνθα» είπε στη «New York Post» η Κατ Θεκ, διοργανώτρια ενός τέτοιου πάρτι, κάνοντας ευθεία αναφορά στη στάση του σεξ «69» που αφορά το ταυτόχρονο στοματικό σεξ μεταξύ δυο εραστών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεία: Ελεύθεροι με όρους οι συλληφθέντες για το επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού του περιπτερά

    Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για...

    Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας για τα Τέμπη – Προτείνει κλειστά καταστήματα στην πορεία μνήμης

    Στις κινητοποιήσεις της 28ης Φεβρουαρίου για την τραγωδία των...

    σπιράλ: Με Δήμο-διεκπεραιωτή, Πατρινό Καρναβάλι δε γίνεται

    Την εικόνα ενός θεσμού με δυναμική αλλά και σημαντικές...