Κηφισιά: Μητέρα καταγγέλλει τον παπά που βάφτισε το παιδί της – «Ήταν βαρβαρότητα – Δεν ήταν μυστήριο»

    Ημερομηνία:

    «Αν είχε πάθει κάτι σοβαρό το παιδί, τότε δεν θα ήμασταν εδώ τώρα, θα ήμασταν στα δικαστήρια»

    Με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε το μυστήριο της βάφτισης ενός κοριτσιού στη Μητρόπολη Κηφισιάς, καθώς η μητέρα του στράφηκε κατά του ιερέα, τον οποίο κατηγορεί για «βαρβαρότητα».

    «Ξαφνικά βλέπουμε ότι βάζει ένα μπουκάλι λάδι πάνω στο πρόσωπο του παιδιού, μέσα στα μάτια, χωρίς καμία προσοχή Ξαφνικά βλέπουμε τον παπά να βουλιάζει το παιδί μας ενώ πάει να πάρει ανάσα, να το πιέζει κάτω λες και είναι άψυχη κούκλα» ανέφερε σε δηλώσεις της στο MEGA ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Αν είχε πάθει κάτι σοβαρό το παιδί, τότε δεν θα ήμασταν εδώ τώρα, θα ήμασταν στα δικαστήρια».

    Εξαγριωμένη η μητέρα δήλωσε: «Ήταν βαρβαρότητα, δεν ήταν μυστήριο για κανέναν αυτό», ενώ υποστηρίζει ότι το παιδί της υπέστη σοκ και τις επόμενες μέρες αντιδρούσε όταν προσπαθούσαν να το κάνουν μπάνιο.

    Την ίδια στιγμή, ο ιερέας ισχυρίζεται ότι ήταν προσεκτικός με το παιδί και ότι η οικογένεια του κοριτσιού αντέδρασε υπερβολικά. «Αυτό σημαίνει βάπτιση, να βουτάμε το παιδί όλο μέσα στην κολυμπήθρα. Κανονικά έπρεπε τρεις φορές» ανέφερε στην εκπομπή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Δευτέρα ή Τρίτη το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

    H Ειρήνη Μουρτζούκου χθες τα ξημερώματα στη ΓΑ∆Α, σε...

    ΠΑΤΡΑ: Ερχονται ποινικές διώξεις κατά ιατροδικαστών;

    Οι επόμενες μέρες μέχρι την απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου...

    ΠΑΤΡΑ: Σε αυτές τις τρεις περιοχές απαγορεύεται το κολύμπι

    Με απόφαση της ∆ιεύθυνσης ∆ημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της...

    ΠΑΤΡΑ: Το αντίο στην 6χρονη! Συγκλόνισε ο θείος και νονός: Ησουν μεγάλη μαχήτρια

    Πέπλο βαριάς οδύνης έχει σκεπάσει ολόκληρη την κοινωνία της Λακκόπετρας και...