Κηφισιά: Ριφιφί σε κατάστημα με σπάνια νομίσματα – Λεία πάνω από 1 εκατ. ευρώ

    Ημερομηνία:

    Ριφιφί σε κατάστημα της Κηφισιάς με σπάνια νομίσματα έγινε τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής, με τη λεία των διαρρηκτών να ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

    Όπως έγινε γνωστό το κατάστημα με τα σπάνια νομίσματα στην Κηφισιά έγινε στόχος διαρρηκτών την Κυριακή.

    Φλίγκος

    Οι δράστες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα στον τοίχο και να μπουν στο κατάστημα. Εκεί εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξαν και αφαίρεσαν τα νομίσματα αλλά και χρήματα.

    Η λεία των διαρρηκτών υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ. Τη διάρρηξη διαπίστωσαν οι υπάλληλοι του καταστήματος το πρωί της Δευτέρας, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

    Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της αστυνομίας ώστε να συλλέξει DNA και αποτυπώματα, ενώ ήδη ελέγχονται τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...