Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Το συγκινητικό μήνυμα στον γιο της για την «Ημέρα της Μητέρας» – «Η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου»

    Ημερομηνία:

    Ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον γιο της, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

    «Το να είμαι η μητέρα σου είναι η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου. Αισθάνονται απέραντη υπερηφάνεια βλέποντάς σε να μεγαλώνεις και να γίνεσαι ένας τόσο δυνατός, ευγενικός και επιτυχημένος νεαρός άντρας. Σ’ αγαπώ για πάντα, Ρόναν», έγραψε η Γκίλφοϊλ για τον γιο της, τον οποίο απέκτησε το 2006 με τον Αμερικανό επιχειρηματία Έρικ Σκοτ Βιλένσι.

    Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα ολοκλήρωσε την ανάρτησή της στέλνοντας ευχές «σε όλες τις απίστευτες μαμάδες εκεί έξω που αναθρέφουν την επόμενη γενιά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς να αυξήσετε τη σύνταξή σας: Οδηγός για ασφαλισμένους και ελεύθερους επαγγελματίες

    Η ηλικία συνταξιοδότησης, ο μισθός, τα συνολικά χρόνια ασφάλισης και για...

    ΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Βρήκαν κουνούπι…. σε συσκευή ενδοφλέβιου ορού – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%8d/

    ΑΑΔΕ: Νέα πρόστιμα και λουκέτα σε τουριστικούς προορισμούς – Πάνω από 100 παραβάσεις σε μία εβδομάδα

    Και τον Αύγουστο, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σαρώνουν...