Κίνα: Το Πεκίνο εξέφρασε την υποστήριξή του στο Κρεμλίνο μετά την ανταρσία Πριγκόζιν

    Ημερομηνία:

    Το ρωσικό υπουργείο των Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι η Κίνα εξέφρασε την υποστήριξή της στην ηγεσία της Ρωσίας για τις προσπάθειες του Κρεμλίνου να σταθεροποιήσει την εσωτερική κατάσταση, μετά την ματαιωθείσα απόπειρα ανταρσίας της εταιρείας των βαριά οπλισμένων μισθοφόρων Wagner.

    Το κινεζικό υπουργείο ανέφερε επίσης ότι τι τα τελευταία γεγονότα στη Ρωσία αποτελούν «εσωτερική υπόθεση» της χώρας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αντρέι Ρουντένκο είχε μία συνάντηση με τον Κινέζο υπουργό Εξωτερικών Τσιν Γκανγκ κατά την επίσκεψή του στο Πεκίνο, προκειμένου να συζητήσουν «διεθνή» θέματα.

    Πούτιν για Ουκρανία: Συνεχίζουμε την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση»

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα στη ρωσική κρατική τηλεόραση ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Άμυνας και ότι η χώρα του, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στα σχέδια της, με σημείο αναφοράς «την ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία.

    Πρόκειται για τις πρώτες δηλώσεις του Πούτιν μετά το τέλος της «ανταρσίας» Πριγκόζιν και μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση.

    Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ο Ρώσος πρόεδρος θα συμμετέχει σε συνεδρίαση του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    ΠΑΤΡΑ: Τα πιο μεγάλα “φέσια” στον Δήμο Πατρέων! Αυτή είναι η εταιρεία που χρωστά τα περισσότερα

    Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στα κατάστιχα της οικονομικής υπηρεσίας του...

    “Καρφώματα” στη νύχτα της Πάτρας! Απειλούνται με λουκέτο μαγαζιά! Τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα… στα μαχαίρια!

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή «Της καρφωτής» γίνεται στη νυχτερινή ζωή της...