ΚΙΝΑΛ Αχαΐας- «Λυπούμαστε για την αντιθεσμική συμπεριφορά Πελετίδη»

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει τα εξής:  «Στη σημερινή επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά και του Βουλευτή Αχαΐας και πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε πυροπληκτες περιοχές της Αχαΐας, υπήρξε εκτός της επιτόπιας επίσκεψης και η δια ζώσης ενημέρωση απο τους Δημάρχους Αιγιαλείας και Ερυμάνθου, καθώς και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων των δύο Δήμων για τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών και κατατεθήκαν λεπτομερώς οι  προτάσεις των Δημων για την αντιμετώπισή τους.

    Δυστυχώς, ενώ ζητήθηκε το ίδιο, δεν υπήρξε η δυνατότητα αντίστοιχης διαδικασίας στον Δήμο Πατρέων, αφου ο κ. Πελετιδης δεν αποδέχθηκε την κοινή συνάντηση με τους επικεφαλής των λοιπών δημοτικών παρατάξεων που του πρότεινε το Κίνημα Αλλαγής και την οποία είχαν ήδη αποδεχτεί οι λοιποί Δήμαρχοι.

    Απαίτησε μάλιστα, να συναντηθεί μόνος του με την κα Γεννηματά . Το Κίνημα Αλλαγής δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον ιδιότυπο αυτόν εκβιασμό του κ. Δημάρχου και να αποκλείσει απο την σοβαρότατη αυτή διαδικασία τους επικεφαλής των λοιπών παρατάξεων. Λυπούμαστε βαθύτατα για την πρωτόγνωρα αντιδημοκρατική και αντιθεσμική συμπεριφορά του κ. Πελετίδη. Μπροστά σε μια τέτοια καταστροφή δεν μπορεί να χωρούν αποκλεισμοί και εγωπαθείς συμπεριφορές».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαλακτοκομικά στο «κόκκινο»: Ο φόβος ανατιμήσεων λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

    Σε αγώνα δρόμου εξελίσσεται το σχέδιο του υπουργείου Αγροτικής...

    Συντάξεις χηρείας: Προσωρινό φρένο στις περικοπές – Τρία σενάρια στο τραπέζι

    Στον «πάγο» προσωρινά, λόγω του μεγάλου πολιτικού κόστους, βάζει το υπουργείο Εργασίας την...

    Έτσι θα γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος – Το εφιαλτικό σενάριο για την Δύση

    Είναι το σενάριο που πολλοί φοβούνται στην Ευρώπη για...