Κινδύνευσε οδηγός από πτώση βράχων στο φαράγγι της Κλεισούρας

    Ημερομηνία:

    Τον χάρο με τα μάτια του είδε οδηγός Ι.Χ επιβατικού αργά τη νύχτα στο φαράγγι της Κλεισούρας, στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

    Την ώρα εκείνη  στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να αποκολληθούν πέτρες και βράχια και να χτυπήσουν το διερχόμενο όχημα, προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές. Ο οδηγός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

    Εξαιτίας του σημείου όπου σημειώθηκε το συμβάν ο οδηγός του Ι.Χ. δεν είχε σήμα στο κινητού ώστε να ενημερώσει, με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένος στο όχημά του. Για καλή του τύχη λίγο αργότερα, στις 2:30 τα ξημερώματα, από τον τόπο του ατυχήματος διήλθε οδηγός που πήγαινε  στο Αγρίνιο, είδε την κατάσταση και ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...