Κιθ Ρίτσαρντς για Μικ Τζάγκερ: Έχουμε σκαμπανεβάσματα συνέχεια αλλά τον αγαπώ

    Ημερομηνία:

    Kιθ Ρίτσαρντς έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα υπόλοιπα μέλη των Rolling Stones.

    Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος μίλησε στη Sun κι αναφέρθηκε αρχικά, στον Τσάρλι Γουότς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

    Όπως είπε χαρακτηριστικά, νιώθει ότι «του μιλάει ακόμα», ενώ παραδέχτηκε πως η απώλειά του του στοίχισε.

    Μάλιστα, μέχρι σήμερα εξακολουθεί να διαβάζει τις συνομιλίες του και ανυπομονεί να «βρεθούν» ξανά.

    «Έχω ακόμα κάποιες συνομιλίες με αυτόν τον άνδρα. Νιώθω ότι του μιλάω ακόμα καμιά φορά. Περιμένω αυτές οι κουβέντες μας να συνεχιστούν», δήλωσε.

    Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μικ Τζάγκερ, για τον οποίο, όπως είπε, έχει ανάμεικτα συναισθήματα, όπως συμβαίνει συνήθως ανάμεσα σε δύο «αδέρφια».
    Αν και δεν έχουν την ίδια μητέρα ή πατέρα, οι δύο άντρες ήταν αχώριστοι από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στη μουσική βιομηχανία.

    «Οι άνθρωποι θέλουν να ακούν μόνο τα αρνητικά. Μετά από 60 χρόνια, αν είχες αδερφό, θα είχες κάποια σκαμπανεβάσματα, σωστά; Τα δικά μας έχουν να κάνουν συνήθως με τη δουλειά», εξήγησε.

    Έδωσε μάλιστα, κι ένα παράδειγμα. «Θα ακούσουμε ένα κομμάτι και θα του πω “είναι πολύ σκοτεινό” και εκείνος θα μου πει “μου αρέσει”. Οπότε, θα καταλήξω να του πω “είσαι μαλ****”. Όμως αυτή η στιγμή θα είναι πολύ μικρή, μπροστά στην αρμονία που έχουμε μεταξύ μας γενικότερα. Τον αγαπώ», παραδέχτηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Digital Marketing: Πότε (και γιατί) είναι η στιγμή να το αναθέσεις σε ειδικούς;

    Ίσως μόλις ξεκίνησες κάτι δικό σου ή έχεις αναλάβει...

    Τι συμβαίνει με τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις στην Ελλάδα, 18 κακοκαιρίες στη χώρα μέσα σε 4 μήνες – Ανάλυση meteo

    Προκαταρκτική ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων δείχνει ότι στα τέλη του...

    Άνδρες Νεάντερταλ και γυναίκες Homo sapiens: Μελέτη αποκαλύπτει την τάση ζευγαρώματος που διαμόρφωσε το DNA μας

    Οι άνδρες Νεάντερταλ και οι γυναίκες Homo Sapiens είχαν την έντονη τάση να...

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΡΑΣ: Η 16χρονη αρνείται να συναντήσει τους γονείς της

    Σε δομή φιλοξενίας βρίσκεται η 16χρονη Λόρα που είχε...