ΚΚΕ Αχαΐας: Το απόγευμα στην Πάτρα ο Θανάσης Τζίμας

Ημερομηνία:

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ ξεκινά τη μεγάλη πολιτική της δραστηριότητα και προχωρά σε κομματικές συσκέψεις, με στόχο να συζητήσει για τις εξελίξεις και τις θέσεις του.

Σήμερα Τετάρτη 1/02/2023,  έχει προγραμματιστεί συνάντηση με αυταπασχολούμενους και μικρούς επιχειρηματίες, με θέμα: «Ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, πλειστηριασμοί», με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα (μέλος ΚΕ – υπεύθυνο Τμήματος ΕΒΕ) στις 6:30μ.μ. στην Αγορά Αργύρη της Πάτρας.

Θα ακολουθήσουν, τη Δευτέρα, σύσκεψη για τις εξελίξεις στο χώρο του Πολιτισμού, με ομιλήτρια την Ελένη Μηλιαρονικολάκη (μέλος ΚΕ – υπεύθυνη τμήματος Πολιτισμού) στις 7:30μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Ιχθυόσκαλα» της Πάτρας και στις 15 Φλεβάρη συζήτηση για τις εξελίξεις στον χώρο του αθλητισμού, με ομιλητή τον Θοδωρή Λιάπη (υπεύθυνο τμήματος Αθλητισμού), στις 7μ.μ. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Έκρηξη σε κτήριο στον Κολωνό, τέσσερις τραυματίες, ο ένας έχει χτυπήσει στο κεφάλι

Έκρηξη σε κτήριο στον Κολωνό, στο κέντρο της Αθήνας,...

Κατερίνα Σολωμού: Ο Οδοντωτός είναι υπόθεση όλης της Αχαΐας

Σε ανάρτησή της το Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ και...

GenZ: Εθισμένος στο TikTok, 1 στους 2 Έλληνες κάτω των 30, τι δείχνει ελληνική μελέτη

Ανησυχητικά υψηλά ποσοστά εθισμού των νέων Ελλήνων στο TikTok...