Κλειστή για 4 ώρες έμεινε η Εγνατία Οδός μετά από εκτροπή νταλίκας με αγελάδες – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Εκτροπή νταλίκας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου, είχε ως αποτέλεσμα να κατακλυστεί ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας από βοοειδή και φυσικά να διακοπεί η κυκλοφορία για 4 ώρες.

    Όλα συνέβησαν όταν στις έξι περίπου το απόγευμα νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Ιωάννινα εξετράπη. Η νταλίκα ήταν έμφορτη με αγελάδες.

    Μετά την εκτροπή και κάτω από συνθήκες που προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνιστεί αρκετά ζώα κατήλθαν στο οδόστρωμα με ορισμένα μάλιστα να περνάνε και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

    Η Εγνατία έκλεισε και στα δύο ρεύματα για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών ωσότου απομακρυνθούν οι αγελάδες.

    ICECAP

    Κι αυτό αντιμετωπίστηκε σχετικά σύντομα καθώς κινήθηκε άλλο όχημα από την Θεσπρωτία για την μεταφορά τους.

     

     

     

     

     

     

    Ο δρόμος ωστόσο συνέχισε να μένει κλειστός καθώς έπρεπε να απομακρυνθεί και το όχημα. Και για να γίνει αυτό προϋπόθεση ήταν να βρεθεί ιδιωτικός γερανός και να φτάσει στο σημείο και να απομακρύνει το φορτηγό, κάτι που συνέβη με μεγάλη καθυστέρηση.

    Οι ουρές οχημάτων στην Εγνατία ήταν τεράστιες ειδικά στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα με πολλούς οδηγούς να διαμαρτύρονται καθώς είχαν εισιτήρια με το καράβι για Ιταλία.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ημέρα Λαογραφίας & Παράδοσης για την Μεσσάτιδα

    Γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα του χορού. "ΗΜΕΡΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ &...

    Από την ΑΙ στην πολιτική επιστήμη – Οι τέσσερις επιστήμονες των φετινών Βραβείων Μποδοσάκη

    Τέσσερις επιστήμονες κάτω των 40 ετών που διαπρέπουν στα...

    Ανήλικος τα παράτησε όλα και… ζει για 2 χρόνια σε τρένο

    Ο Λάσε Στόλεϊ, 18 χρονών από το γραφικό Φοκμπέκ...

    Γυναίκα ισχυρίζεται ότι… πέθανε για έξι λεπτά

    Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή – και αληθινά σουρεαλιστική – ιστορία...