Κλειστή για 4 ώρες έμεινε η Εγνατία Οδός μετά από εκτροπή νταλίκας με αγελάδες – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Εκτροπή νταλίκας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου, είχε ως αποτέλεσμα να κατακλυστεί ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας από βοοειδή και φυσικά να διακοπεί η κυκλοφορία για 4 ώρες.

    Όλα συνέβησαν όταν στις έξι περίπου το απόγευμα νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Ιωάννινα εξετράπη. Η νταλίκα ήταν έμφορτη με αγελάδες.

    Μετά την εκτροπή και κάτω από συνθήκες που προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνιστεί αρκετά ζώα κατήλθαν στο οδόστρωμα με ορισμένα μάλιστα να περνάνε και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

    Η Εγνατία έκλεισε και στα δύο ρεύματα για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών ωσότου απομακρυνθούν οι αγελάδες.

    Φλίγκος

    Κι αυτό αντιμετωπίστηκε σχετικά σύντομα καθώς κινήθηκε άλλο όχημα από την Θεσπρωτία για την μεταφορά τους.

     

     

     

     

     

     

    Ο δρόμος ωστόσο συνέχισε να μένει κλειστός καθώς έπρεπε να απομακρυνθεί και το όχημα. Και για να γίνει αυτό προϋπόθεση ήταν να βρεθεί ιδιωτικός γερανός και να φτάσει στο σημείο και να απομακρύνει το φορτηγό, κάτι που συνέβη με μεγάλη καθυστέρηση.

    Οι ουρές οχημάτων στην Εγνατία ήταν τεράστιες ειδικά στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα με πολλούς οδηγούς να διαμαρτύρονται καθώς είχαν εισιτήρια με το καράβι για Ιταλία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H Νικολέττα Ράλλη ποζάρει με μπικίνι στο Instagram

    Με μπικίνι στο Instagram πόζαρε η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια...

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΡΗΣ: Ο Πατρινός χειρουργός που σώζει ζωές στη Γάζα! “Εκεί γίνεται γενοκτονία”, τονίζει

    Ο Αλέξανδρος Βρης είναι Πατρινός γιατρός. Γιος του Κώστα...

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΑΤΡΑΣ: Η αποτροπή χρήσης των αυτοκινήτων είναι ίσως η λύση στο πρόβλημα

    Περί τα 150.000 αυτοκίνητα κυκλοφορούν σήμερα στην Πάτρα, επιβαρύνοντας...

    Συγγραφέας έκανε παρουσίαση βιβλίου και… δεν πήγε κανείς – Δείτε τη viral ανάρτηση

    Η συγγραφέας Caytlyn Brooke βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν από τους μεγαλύτερους φόβους κάθε...