Κλέλια Ανδριολάτου: Η νέα πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη ποζάρει τόπλες στην Πάτμο

    Ημερομηνία:

     Κλέλια Ανδριολάτου. Η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ποζάρει τόπλες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και προκαλεί με τον απαράμιλλο αισθησιασμό της.

    Την νεαρή ηθοποιό θα τη δούμε σε ρόλο μαθήτριας στη νέα σειρά με τίτλο «Ο δάσκαλος». Σύμφωνα με το σενάριο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα υποδύεται έναν παντρεμένο δάσκαλο μουσικής ο οποίος διορίζεται σε ένα σχολείο ενός μικρού νησιού. Ο γάμος του κλονίζεται όταν γοητεύεται από μια μαθήτρια της Τρίτης Λυκείου η οποία θα βάλει αναστατώσει τη ζωή του,την Κλέλια.

    Φλίγκος

    Η Κλέλια Ανδριολάτου αποτελεί μια από τις πιο ωραίες παρουσίες στην ελληνική showbiz.

    GLEARNET

    Η Ελληνίδα ηθοποιός φορά τα μαγιό της και πηγαίνει σε παραλίες για τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές της. Φορώντας ένα μπικίνι που αναδείκνυε τις σέξι καμπύλες μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα, αυτή τη φορά στην Πάτμο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Μάρω Κοντού ζήτησε από δύο γυναίκες να την πάρουν μαζί στο αυτοκίνητο λόγω της απεργίας των ταξί – Δείτε φωτογραφία

    Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Μάρω Κοντού έγινε γνωστή μέσα...

    Ελληνίδες στο Ντουμπάι: «Πας στα πάρτι με Dior και αν φύγεις ζωντανή, έχεις $10.000 και… μετατραυματική διαταραχή»

    Η 32χρονη Εφη την Παρασκευή επιβιβάζεται στο -κατάμεστο- αεροσκάφος...