Κλέλια Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια της σειράς Maestro καλωσορίζει το 2023 με τόπλες φωτογραφία της

    Ημερομηνία:

    Η Κλέλια Ανδριολάτου λίγα 24ωρα μετά την αλλαγή του χρόνου, καλωσορίζει το 2023 με μια τόπλες φωτογραφία στα social media.

    Η πρωταγωνίστρια της σειράς Maestro πόζαρε με πλάτη στο φωτογραφικό φακό, μέσα από το δωμάτιό της: «2022 changes to 2023», έγραψε στη νέα της ανάρτηση η Κλέλια Ανδριλάτου, η οποία αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς, Maestro.

     

    Για την γνωριμία και την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη η Κλέλια Ανδριολάτου δήλωσε πρόσφατα στο Mega Καλημέρα:  «Από την στιγμή που τέλειωσα την σχολή, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά το κυνήγησα, πήγα σε ό,τι οντισιόν υπήρχε. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη, πάντα έκανε δουλειές που είχανε εγγύηση στην ποιότητα», ανέφερε η ηθοποιός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: “Εφυγε” γνωστός ανθοπώλης

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΛΑΜΠΗ ΚΩΝ. ΓΚΙΚΑ  ΑΝΘΟΠΩΛΗ  (ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΕΜΩΝΗ)  ΕΤΩΝ 68  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...

    Ο Πατρινός Δημήτρης Κουρέτας ενίσχυσε το Νοσοκομείο στο οποίο είναι Πρόεδρος ο Πατρινός Ανδρέας Μαζαράκης

    Με 1,6 εκατ. ευρώ ενισχύει το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο...

    Το πιο αχώριστο Πατρινό ζευγάρι! Γιόρτασαν 71 χρόνια γάμου – φωτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%ce%b6%ce%b5%cf%85%ce%b3%ce%ac%cf%81%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%cf%8c%cf%81%cf%84/