Κλιμάκιο της Ν.Κ. της «Νίκης», σε πυρόπληκτα χωριά του Ερυμάνθου

    Ημερομηνία:

    Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Κοινότητας Αχαΐας της «Νίκης», αποτελούμενο από τον βουλευτή Αχαΐας, Σπυρίδωνα Τσιρώνη, τον Νομαρχιακό Υπεύθυνο, Τηλέμαχο Κορμπάκη, τον επικεφαλής της Τοπικής Γραμματείας του Κινήματος, Ευάγγελο Κτενά, και το μέλος, Ανδρέα Σεργίου, επισκέφθηκε χθες χωριά του Δήμου Ερυμάνθου, τα οποία, μολονότι πέρυσι τον Ιούνιο είχαν πληγεί από πυρκαγιές και είχαν υποστεί πολύ σοβαρές καταστροφές, έντεκα μήνες μετά, δεν έχουν τύχει ακόμη των απαραίτητων κρατικών αποζημιώσεων και αντιπλημμυρικών έργων.

    Κλιμάκιο της Ν.Κ. της «Νίκης», σε πυρόπληκτα χωριά του Ερυμάνθου

    Πρόκειται για τα χωριά Κάλφα και Αγία Βαρβάρα, όπου τα στελέχη της «Νίκης» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παράγοντες των Τοπικών Κοινοτήτων, να καταγράψουν τα καθημερινά τους προβλήματα, λόγω των καταστροφών, και να υποσχεθούν πως θα μεταφέρουν, μέσω του κ. Τσιρώνη, προς την Κεντρική Διοίκηση τη δίκαιη διαμαρτυρία τους.

    «Η Νίκη, ακολουθώντας στο εξής οδό εξωστρέφειας, θα προσεγγίζει συστηματικά τις δυσκολίες και τα αδιέξοδα του λαού μας, με σκοπό την – κατά το δυνατόν – αντιμετώπιση και επίλυσή τους. Η επιλογή της αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένα γνήσια Λαϊκό Κίνημα, το οποίο νοιάζεται πραγματικά για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και ευημερίας των πολιτών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Αρχαία Ολυμπία με AI- Δείτε πώς ήταν πριν από 2.000 χρόνια- ΒΙΝΤΕΟ

    Μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ της Microsoft και του Υπουργείου Πολιτισμού...

    Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο after party των BAFTA

    Στο after party των βραβείων BAFTA έδωσαν «το παρών» η Κλέλια Ανδριολάτου και...

    Θεσσαλονίκη: Έμπαιναν μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους με 4X4 και έσκαβαν για να βρουν αρχαία

    Στη σύλληψη τριών ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί...