Κλόε Καρντάσιαν: Οι φωτογραφίες της με μπικίνι δίχασαν – «Πάρε κιλά πάλι σε παρακαλώ» της γράφουν

    Ημερομηνία:

    Ανάμεικτες αντιδράσεις προκάλεσαν οι φωτογραφίες της Κλόε Καρντάσιαν με μπικίνι που ανήρτησε το βράδυ της Δευτέρας στο Instagram.

    Αιτία η εμφανώς αλλαγμένη σιλουέτα της 40χρονης τηλεπερσόνας, η οποία φαίνεται να έχει αφήσει στο παρελθόν τις καμπύλες της.

    Κλόε Καρντάσιαν: Οι φωτογραφίες της με μπικίνι δίχασαν - «Πάρε κιλά πάλι σε παρακαλώ» της γράφουν
    Κλόε Καρντάσιαν: Οι φωτογραφίες της με μπικίνι δίχασαν - «Πάρε κιλά πάλι σε παρακαλώ» της γράφουν

    Η αλλαγή αυτή, ωστόσο, δεν ικανοποίησε όλους τους followers της με αρκετούς να την καλούν να επιστρέψει στην προηγούμενη σιλουέτα της.

    «Κάντε πάλι την Κλόε με καμπύλες ξανά», «αγαπούσα την πιο παχιά Κλόε, ήταν η αγαπημένη μου», «πόσο λυπηρό που έχασε τις σέξι καμπύλες της», «Κλόε μωρό μου, φάε ψωμί ή κάτι», «πολύ κοκαλιάρα, είναι ώρα να φας κάτι» ήταν ορισμένα από τα σχόλια του ενός «στρατοπέδου» ανάμεσα στους 330 εκατομμύρια followers της Κλόε Καρντάσιαν.

    Ωστόσο δεν έλειψαν και εκείνοι που επαίνεσαν την Κλόε Καρντάσιαν για την αλλαγή στην εμφάνισή της γράφοντας, μεταξύ άλλων, «ΚοΚο είσαι τόσο όμορφη», «Θεέ μου είναι τόσο φανταστική με μπικίνι στα 40 της», «η σκληρή δουλειά αποδίδει», «συγγνώμη αλλά αυτό το κορμί είναι άλλη κατηγορία», «ΚοΚο το κορμί σου είναι απίστευτο. Μοιάζεις με 20 ετών».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάνω από 250.000 αδέσποτα γατάκια συνυπάρχουν με τους κατοίκους της σύγχρονης Κωνσταντινούπολης

    Στην Κωνσταντινούπολη των 15 εκατομμυρίων κατοίκων ανάμεσα στα δρομάκια, τα τζαμιά,...

    Τεράστιες ζημιές έχουν προκαλέσει οι καταρρακτώδεις βροχές του τελευταίου τριημέρου σε Ηπειρο και Κέρκυρα

    Τεράστιες ζημιές σε περιοχές της Ηπείρου και της Κέρκυρας προκαλούν οι καταρρακτώδεις βροχές του τελευταίου...

    Πρώην σύζυγος κατηγορείται για μάγια βουντού: «Σκόπευε να τον κάνει σκλάβο»

    Ένας άνδρας στην Αθήνα κατήγγειλε ότι η πρώην σύζυγός...

    «Δίκη» του Καζανόβα για κακοποίηση, 300 χρόνια μετά

    Σε δίκη, 300 χρόνια μετά τη γέννησή του, οδηγήθηκε...