Κλοπή με λεία “μαμούθ” από βίλα στη Μύκονο – 800.000 ευρώ άρπαξαν οι δράστες

    Ημερομηνία:

    Μία κλοπή με λεία “μαμούθ” έλαβε χώρα στη Μύκονο στις 11 Ιουλίου. Οι δράστες εισέβαλαν σε βίλα και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, με τη λεία τους να ανέρχεται σε 800.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  η κλοπή έγινε σε βίλα που νοίκιαζε ένας 37χρονος Έλληνας αιγυπτιακής καταγωγής, στην περιοχή Αγράρι της Μυκόνου.

    Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία, οι δράστες εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι από την μπαλκονόπορτα, που είχαν αφήσει ανοικτή. Εντός της βίλας βρίσκονταν ο ίδιος και κάποιοι φίλοι του που φιλοξενούσε, αλλά δεν κατάλαβαν το παραμικρό.

    Όταν αντιλήφθηκαν ότι κάτι έχει συμβεί, διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν πάρει από τον 37χρονο κοσμήματα και χρήματα αξίας 600.000 ευρώ και από τους φίλους του, επίσης κοσμήματα και μετρητά, 200.000 ευρώ.

    Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...